Alles over Financial Lease

Wat is Financial Lease? 

Als ondernemer kun je middels Financial Lease een auto kopen zonder deze in één keer te hoeven betalen. Je bent direct eigenaar van de auto, zo bepaal je o.a. zelf hoeveel kilometers je rijdt, waar je de verzekering afsluit en waar je het onderhoud regelt. Omdat de Belastingdienst een Financial Lease auto ziet als een investering, profiteer je van veel fiscale voordelen. Eén daarvan is dat de rente volledig aftrekbaar is! Meer weten over Financial Lease?
Bekijk de voordelen

Waarom Financial Lease?

Je hebt de keuze gemaakt om een lease auto aan te schaffen, maar er zijn zoveel verschillende leasevormen op de markt... Welke past het best bij jou en jouw onderneming? Financial Lease is de ideale keuze voor startende ondernemers, mkb’ers en zzp’ers. Benieuwd of Financial Lease ook bij jou past? 
Lees het hier!

Welke leasevorm past bij jou?
We helpen je graag op weg.

Verschillende leasevormen
Alleen bij Financial Lease profiteer je van fiscale voordelen. Je bent direct eigenaar van de auto, en betaalt maandelijks de kredietvergoeding af aan de bank. Groot pluspunt: de rente is volledige aftrekbaar!
Wat is het verschil?

Operational Lease
Bij Operational Lease leg je de zorg rondom de auto volledig in de handen van de leasemaatschappij. Dit is handig wanneer je een groot wagenpark hebt. Maar geldt dat ook voor kleinere ondernemers?
Meer weten

Private Lease
Particulieren die minder dan 10.000 kilometer per jaar rijden en zich geen zorgen willen maken om het onderhoud van hun auto kiezen voor Private Lease. Voor ondernemers is dit echter niet de voordeligste keuze. 
Hoe werkt dat?

Auto kopen of leasen

Auto kopen of leasen? Bij Financial Lease hoef je niet te kiezen! Financial Lease betekent namelijk dat je een auto koopt op afbetaling. Hierbij profiteer je van de voordelen van leasen in combinatie met de voordelen van kopen! 
→ Alle verschillen

Financial Lease is…

  • een auto kopen zónder in een keer te betalen
  • de enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen
  • vanaf het eerste moment eigenaar zijn van de (bedrijfs)auto
  • zelf je looptijd en hoogte van het contract bepalen
  • mogelijk voor starters en zzp’ers, ook zonder jaarcijfers
  • keuze uit ruim 100.000 nieuwe auto’s en occasions
  • behouden van het vermogen binnen de onderneming
  • volledige renteaftrek op de leasetermijn.

Direct op zoek naar een auto die past bij jouw bedrijf? Bekijk ons ruime aanbod nieuwe auto's en occasions via onderstaande buttons: