Waarom Financial Lease?

Is het al maanden tijd voor een nieuwe auto, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte auto voor jouw onderneming rijden, zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee.

Direct eigenaar van de lease auto

In tegenstelling tot Operational Lease of Shortlease, ben je bij Financial Lease economisch eigenaar van je auto. Dit betekent dat de auto direct jouw eigendom is. Niet alleen geeft dat een goed gevoel, maar het brengt ook vanaf dag één veel fiscale voordelen met zich mee.

★★★★★ Duizenden ondernemers gingen je al voor. Wij krijgen een gemiddelde beoordeling van 9.5/10 op Google Review en Feedback Company.

Fiscale voordelen Financial Lease

De fiscale voordelen van een Financial Leasecontract zijn divers, en ontzettend mooi meegenomen als ondernemer. Zo kun je bijvoorbeeld:

  • Direct afschrijven,
  • gebruik maken van de investeringsaftrek,
  • gebruik maken van de renteaftrek,
  • en de btw terugvorderen.

Behoud het vermogen binnen de onderneming

Je rijdt direct weg in je nieuwe auto, en betaalt maandelijks een vast bedrag gedurende de looptijd van de overeenkomst. Omdat je geen aanspraak hoeft te doen op de financiële middelen van de onderneming, blijft het vermogen gewoon binnen jouw bedrijf waardoor je geld overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Dit geeft jou als ondernemer meer ruimte om te doen waar je goed in bent: ondernemen!

Vrijheid in keuze

FinancialLease.nl geeft je alle mogelijkheden om je lease in te richten zoals jij dat fijn vindt. Zo heb je zelf in de hand waar je de verzekeringen en het onderhoud onderbrengt, weet je precies wat de maandelijkse lasten zijn en wat hierbij inbegrepen zit, én bepaal je zelf de termijn van het leasecontract. Wat wil je nog meer?!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93.

Bekijk direct ons aanbod