Alles voor startende ondernemers

Net begonnen als ondernemer en een auto voor jouw bedrijf nodig? Bij Financial Lease is het mogelijk om ook zonder jaarcijfers een auto te leasen! Wij begrijpen dat startende ondernemers nog geen cijfers kunnen laten zien, maar wel een auto nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien. 

Financial Lease voor startende ondernemers

Zonder jaarcijfers een auto leasen

Veel leasebedrijven nemen graag een kijkje in jouw jaarcijfers om te zien of jouw bedrijf liquide genoeg is om een auto te leasen. Bij FinancialLease.nl is dit niet noodzakelijk, en is het mogelijk om in veel gevallen zonder deze jaarcijfers alsnog in aanmerking te komen voor een lease overeenkomst.

Leasen voor startende ondernemers

Bij FinancialLease.nl adviseren we (startende) ondernemers over de beste opties voor het leasen van een auto op naam van de zaak. Onze lease adviseurs begrijpen de behoeften van de ondernemer en doen hun best om de beste Financial Lease oplossing te bieden voor jouw ideale (bedrijfs)auto.

Bekijk de brochure

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Financial Lease en kun je niet langer wachten? Download dan nu onze overzichtelijke brochure met alle voordelen van financial lease voor starters op een rijtje.

Download de brochure

Onze Lease Adviseurs staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via 030 267 99 93 of stuur een e-mail naar info@financiallease.nl.

Of bekijk direct het aanbod:

 

Liever een video bekijken?