Contact

Wij helpen je graag verder. Vul daarom het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 030 - 267 99 93

 

Routebeschrijving

Met de auto:
Vanaf de A2 neem je de afslag 6 richting Maarssen. Op de Zuilense Ring neem je de eerste afslag richting Maarssen-Broek. Vanaf de stoplichten volg je de borden Bisonspoor. Volg deze weg ongeveer 2 km. Na de bocht bevindt de parkeergarage zich aan de linkerkant van de weg naast het Bisonspoor Business Center. Wanneer je parkeert op de 3e verdieping, loop je direct de lobby in. Ons kantoor vind je aan het einde, direct na de glazen wand, rechts. Parkeren is de eerste 4 uur gratis.

Met het openbaar vervoer
Navigeer naar Maarssen Station. Vanaf het treinstation steek je de straat over, onder het gebouw door, en volg je de straat Bisonspoor tot aan de loopbrug. Aan de linkerkant van de straat pak je de lift in de parkeergarage naar de 3e verdieping. Loop door de lobby van het Business Center. Aan het einde van de lobby vind je ons kantoor.

Over ons

Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer, maar geheel onafhankelijk en objectief. Wij zijn de automotive internetspecialist op het gebied van Financial Lease, voor ons is FinancialLease 100% corebusiness en geen bijzaak.

Dit zijn wij!