030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Contact met ons opnemen

Behoefte aan meer informatie of heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag verder. Vul daarom het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 030 - 267 99 93.


 
 
 
 
 
  

Routebeschrijving

Met de auto

Vanaf de A2 neem je de afslag 6 richting Maarssen. Op de Zuilense Ring neem je de eerste afslag richting Maarssen-Broek. Vanaf de stoplichten volg je de borden Bisonspoor. Volg deze weg ongeveer 2 km. Na de bocht bevindt de parkeergarage zich aan de linkerkant van de weg naast het Bisonspoor Business Center. Wanneer je parkeert op de 3e verdieping, loop je direct de lobby in. Ons kantoor vind je aan het einde, direct na de glazen wand, rechts. Parkeren is de eerste 4 uur gratis.

Parkeren: Parkeergarage Bisonspoor (3e verdieping), 3605 KJ te Maarssen


Ingang parkeergarage Bisonspoor, 3605 KJ Maarssen.
(Parkeren op de 3e verdieping)

Met het openbaar vervoer

Navigeer naar Maarssen Station. Vanaf het treinstation steek je de straat over, onder het gebouw door, en volg je de straat Bisonspoor tot aan de loopbrug. Aan de linkerkant van de straat pak je de lift in de parkeergarage naar de 3e verdieping (tegenover de ingang van het Bisonspoor shopping center). Loop door de lobby van het Business Center. Aan het einde van de lobby vind je ons kantoor.