Elektrische auto leasen

Een elektrische auto leasen brengt aantrekkelijke voordelen met zich mee. Zo betaal je minder bijtelling en hoef je géén bpm en motorrijtuigenbelasting af te dragen. Het Financial Lease aanbod in volledig elektrische auto’s is flink gegroeid, waardoor er nu voor ieder segment een passende auto te vinden is. 

Voordelen van een elektrische auto leasen

In Nederland rijden er al meer dan 150.000 elektrische auto’s rond. Dit stijgende aantal in elektrische auto's komt door het voordelige bijtellingspercentage. Naast het voordeel van de lage bijtelling, hoef je voor een volledig elektrische auto geen bpm en motorrijtuigenbelasting af te dragen. Sommige gemeente dragen zelfs bij aan de kosten waardoor de investering in de auto lager wordt.

Bijtelling van elektrische auto’s

De bijtelling voor elektrische auto’s is de afgelopen jaren vaak veranderd en zal t/m 2025 in beweging blijven. Per januari 2021 zijn elektrische auto’s met 0 gram CO2-uitstoot belast met 12% tot een cataloguswaarde van € 40.000,-. Het resterende bedrag boven de € 40.000,- is, net als auto’s die meer dan 0 gr CO2 uitstoten, belast met 22% bijtelling.

Lees alles over de huidige bijtellingsregeling.

Ons aanbod

Voorheen was het aanbod in volledig elektrische auto’s beperkt, maar ondertussen is er een elektrische auto voor vrijwel ieder segment. De actieradius van de auto’s en het aantal oplaadpunten zijn daarbij ook explosief gestegen. Waarbij de gemiddelde actieradius in het verleden nog op 150 kilometer lag, zijn er nu auto’s met een actieradius van rond de 500 kilometer of meer. Gekeken naar de fiscale voordelen die elektrische lease auto’s met zich meebrengen, is dit een zeer aantrekkelijke keuze voor jou als ondernemer. 

Interesse? Neem dan een kijkje in onze voorraad en laat je overtuigen door ons scherpe aanbod in elektrische auto’s!

Elektrische voorraad Alles over bijtelling

Liever persoonlijk contact? Bel dan geheel vrijblijvend een van onze Lease Adviseurs op 030 267 99 93.