030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-19.00Vr 09.00-17.30Za 10.00-17.00

Elektrische auto leasen

Het volledig elektrisch rijden van een auto brengt aantrekkelijke voordelen met zich mee. Zo betaal je 4% bijtelling en hoef je géén BPM en motorrijtuigenbelasting af te dragen. Het aanbod in volledig elektrische auto’s is flink gegroeid, waardoor er nu voor ieder segment wel een passend auto te vinden is.


De voordelen


In Nederland rijden er al meer dan 115.000 elektrische auto’s rond. Dit stijgende aantal in volledig elektrische auto's komt door het voordelige bijtellingspercentage. Rijd jij elektrisch? Dan ontvang je maar liefst 18% korting op de bijtelling. Je betaalt namelijk 4% bijtelling in plaats van het reguliere tarief van 22%. Naast het voordeel van de lage bijtelling, hoef je voor een volledig elektrische auto geen BPM en motorrijtuigenbelasting af te dragen. Sommige gemeente dragen zelfs bij aan de kosten waardoor de investering in de auto lager wordt.

Het aanbod

Voorheen was het aanbod in volledig elektrische auto’s beperkt, maar nu is er inmiddels een elektrische auto voor vrijwel elk segment. De actieradius van de auto’s en het aantal oplaadpunten is daarbij ook explosief gestegen. Waarbij de gemiddelde actieradius vorig jaar nog op ongeveer 150 kilometer lag, zijn er nu al auto’s met een actieradius tot ruim 500 kilometer. Gekeken naar de fiscale voordelen die volledig elektrisch rijden met zich meebrengt is dit zeer aantrekkelijk voor jou als ondernemer.

Interesse? Neem dan een kijkje in ons aanbod en laat je overtuigen door ons scherpe aanbod in elektrische auto’s!

Elektrische voorraad