Wie zijn wij

FinancialLease.nl is in 2011 begonnen in een klein kantoorpand in Nieuwegein met slechts drie werknemers die dagelijks bezig waren om de eerste autobedrijven aan te sluiten en leaseovereenkomsten op te maken. In de negen jaar die volgden is FinancialLease.nl uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van Financial Lease, met een ruime voorraad nieuwe en jong gebruikte auto’s. Inmiddels is FinancialLease.nl gevestigd in een nieuw kantoorpand aan het Bisonspoor Business Center te Maarssen. 

Waarom we doen wat we doen

Ons streven is om iedere ondernemer de beste Financial Lease oplossing te bieden voor hun organisatie. Wij maken het de ondernemer makkelijk om zo snel en voordelig mogelijk te rijden in een betrouwbare (bedrijfs)auto zodat zij zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is: ondernemen!

Ontmoet het team achter FinancialLease.nl

Kernwaarden

Financial Lease Nederland is een jonge organisatie, waarbij de kernwaarden groei, kennis, flexibel en betrokken centraal staan. Deze waarden gelden voor alle belangrijke stakeholders. Dit zijn de collega’s binnen het bedrijf, de ondernemers, de financieringsmaatschappijen en de autobedrijven waarmee wij samenwerken.

Groei
Groei staat centraal binnen Financial Lease Nederland: de groei van het bedrijf, de groei van het product Financial Lease op de markt, persoonlijke groei van het personeel, groei op het gebied van kennis, groei op het gebied van technologieën, we helpen ondernemers met groeien, zorgen dat de autobedrijven groeien en dat het aantal financial lease contacten bij de financieringsmaatschappijen groeien. Hierbij blijven we optimaliseren, zodat we de groei kunnen waarborgen.

Kennis
Als specialist in Financial Lease weten wij precies hoe wij een aanvraag kunnen indienen bij de bank. Voor iedere ondernemer is de situatie anders. Waar sommige ondernemers al een tijd aan het ondernemen zijn, zitten hier ook vaak starters tussen. Om een goedkeuring te krijgen voor iedere klant, is het belangrijk om de juiste kennis te hebben en te weten onder welke voorwaarden een klant kan leasen. Rekening houdend met de afspraken die er zijn met de verschillende stakeholders. Daarnaast zijn wij als marktleider op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financial lease en zorgen wij deze kennis delen met het personeel, de ondernemers, de banken en de autobedrijven. Ook door continu te blijven optimaliseren op ieder vlak, blijven wij leren. Bij iedere optimalisatie worden de stakeholders nauw betrokken, zodat wij ook van hen kunnen leren.

Betrokken
De betrokkenheid van FinanicalLease.nl uit zich onder ander in de persoonlijke aandacht die wij hebben voor alle stakeholders. Zo stemmen we alles af op de wensen van de klant en proberen voor hen de beste oplossing te vinden. Zoeken we naar de ideale manier van samenwerken met onze banken, door goed te kijken naar de uitdagingen die bij hen liggen en samen te zoeken naar een ideale werkwijze. Hebben wij een aparte tak (Financial Lease Partner) om de persoonlijke aandacht naar de autobedrijven toe te waarborgen en luisteren wij naar de ideeën en feedback van de collega’s. Daarnaast zijn de collega’s onderling ook betrokken naar elkaar toe, wisselen zij kennis uit en helpen elkaar waar nodig.

Flexibel
Niet alleen het product financial lease is flexibel, maar ook FinancialLease.nl als organisatie. Zo kijken wij altijd goed naar de situatie van een klant, zodat wij de meest passende oplossing kunnen bieden. Waar andere partijen geen financiering kunnen regelen, kunnen wij dat vaak wel. Ook qua technologie richten wij ons op flexibiliteit. Zo kun je vanuit de systemen bijvoorbeeld overal werken zonder gebonden te zijn aan tijd en locatie. Deze flexibiliteit uit zich ook op de werkvloer. Is het erg druk, dan zijn we flexibel en werken we wat langer door. Nieuwe werkwijze? Dan wordt dit direct goed opgepakt door de collega’s.

Missie

Het product Financial Lease laten groeien als onafhankelijke partij, want wij geloven in de voordelen die het product voor iedere ondernemer (die een auto nodig heeft) met zich meebrengt. Zo kunnen zij zich focussen op wat echt belangrijk is: groei van de onderneming.

Visie

Iedere ondernemer die een auto aanschaft, overweegt het product Financial Lease.

Ons nieuwe kantoor in Maarssen