030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-19.00 Vr 09.00-17:30 Za 10:00-17:00

Hoe werkt Financial Lease? 

Bij FinancialLease.nl kan je in een andere (bedrijfs)auto rijden zonder een grote investering te hoeven doen. Dit werkt als volgt: jij doet een aanvraag via de ‘gratis offerte’ knop en krijgt snel bericht van ons. Jouw aanvraag wordt vervolgens onafhankelijk getoetst bij verschillende banken en deze uitslag wordt naar jou gecommuniceerd door een van onze lease adviseurs. Zij helpen je verder, zodat jij zo snel mogelijk kan gaan rijden in je nieuwe (bedrijfs)auto. 

Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer, maar geheel onafhankelijk en objectief. Wij zijn de automotive internet specialist op het gebied van Financial Lease, voor ons is Financial Lease 100% corebusiness en geen bijzaak.

Hoe kan ik een auto aanvragen?

Vind jouw nieuwe auto of occasion in de ruime voorraad van ruim 70.000 personen- en bedrijfsauto’s. Heb je een passende auto gevonden? Vraag dan een gratis offerte aan voor een specifieke auto of vul de lease calculator in, dan nemen wij de aanvraag in behandeling. Je krijgt vervolgens zo snel mogelijk bericht van ons. 

Hoe FinancialLease.nl precies te werk gaat?

Dat leggen wij jou graag uit aan de hand van de volgende stappen: 

  1. Jij zoekt de ideale auto uit onze lease voorraad of je berekent het tarief voor de auto die je elders hebt gevonden via de lease calculator. 

  2. Jij dient GRATIS online een aanvraag in bij FinancialLease.nl door de gevraagde gegevens van jouw bedrijf in te vullen. 

  3. Wil jij een snelle beoordeling? Mail dan nadat je een online aanvraag hebt ingediend de recente jaarcijfers, kopie van de uitdraai van KvK en/of een kopie van de offerte naar info@financiallease.nl

  4. FinancialLease.nl doet een voor-acceptatie, waaronder een BKR toetsing van de eigenaren van een eenmanszaak of V.O.F. 

  5. De aanvraag wordt zorgvuldig beoordeeld (credit check). Zodra wij deze uitslag hebben ontvangen, stellen wij jou telefonisch op de hoogte. 

  6. Jij maakt een afspraak bij het autobedrijf zodat je een proefrit kunt maken in jouw droomauto en over de prijs kunt onderhandelen. Samen stellen jullie een offerte op. 

  7. Zodra de aanvraag akkoord is en wij de definitieve leveringsfactuur hebben ontvangen, ontvang jij van FinancialLease.nl een definitieve overeenkomst. 

  8. Zodra de overeenkomst door alle partijen is ondertekend, geretourneerd is en voorzien is van relevante eigendomsbewijzen, vindt de uitbetaling aan het desbetreffende autobedrijf plaats. 

  9. Zodra het autobedrijf de betaling heeft ontvangen, is het moment daar! Jij mag wegrijden in jouw nieuwe auto! 

  10. Houd de website van FinancialLease.nl in de gaten, hier houden wij jou namelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de autobranche en op het gebied van Financial Lease. 


Liever een video bekijken? 

Wij leggen graag uit hoe Financial Lease werkt: