030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-19.00 Vr 09.00-17:30 Za 10:00-17:00

Zo werkt het bij FinancialLease.nl 

Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer, maar geheel onafhankelijk en objectief. Wij zijn de automotive internetspecialist op het gebied van Financial Lease, voor ons is Financial Lease 100% corebusiness en geen bijzaak.  

Een auto aanschaffen was nog nooit zo makkelijk

Steeds meer ondernemers zoeken hun auto via het internet. Het is snel en gemakkelijk. Op FinancialLease.nl vind je een ruim aanbod aan personen- en bedrijfsauto’s, waar jij gemakkelijk jouw droomauto uitzoekt. Heb je ergens anders jouw auto gevonden? Ook dan staat FinancialLease.nl voor je klaar met een gratis offerte.

10 eenvoudige stappen

Hoe wij precies te werk gaan? Dat leggen wij jou graag uit aan de hand van de volgende stappen: 

Stap1 - Jij zoekt de ideale auto uit onze lease voorraad of je berekent het tarief voor de auto die je elders hebt gevonden via de lease calculator. 

Stap 2 - Jij dient GRATIS online een aanvraag in bij FinancialLease.nl door de gevraagde gegevens van jouw bedrijf in te vullen. 

Stap 3 - Wil jij een snelle beoordeling? Mail dan nadat je een online aanvraag hebt ingediend de recente jaarcijfers, kopie van de uitdraai van KvK en/of een kopie van de offerte naar info@FinancialLease.nl. 

Stap 4 - FinancialLease.nl doet een voor-acceptatie, waaronder een BKR toetsing van de eigenaren bij een eenmanszaak en V.O.F. 

Stap 5 - De aanvraag wordt zorgvuldig beoordeeld (credit check), zodra wij deze uitslag ontvangen, stellen wij jou telefonisch op de hoogte. 

Stap 6 - Jij maakt een afspraak bij de dealer, zodat je een proefrit kunt maken en over de prijs kunt onderhandelen. Samen stellen jullie een offerte op. 

Stap 7 - Zodra de aanvraag akkoord is en wij de definitieve leveringsfactuur hebben ontvangen, ontvang jij van FinancialLease.nl een definitieve overeenkomst. 

Stap 8 - Zodra de overeenkomst door alle partijen ondertekend is, geretourneerd is en voorzien is van relevante eigendomsbewijzen, vindt de uitbetaling aan de desbetreffende dealer plaats. 

Stap 9 - Zodra de dealer de betaling heeft ontvangen, is het moment daar! Jij mag wegrijden in jouw nieuwe auto! 

Stap 10 - Houd de website van FinancialLease.nl in de gaten, hier houden wij jou namelijk op de hoogte over alle ontwikkelingen binnen de autobranche en op het gebied van Financial Lease. 


Liever een filmpje kijken?