Bel ons Mail ons

Hoe werkt FinancialLease.nl?

FinancialLease.nl is de automotive internet specialist op het gebied van Financial Lease. Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer, maar geheel onafhankelijk en objectief. Door onze kennis en expertise geven wij u de ruimte om te ondernemen en om de Financial Lease te realiseren die het best aansluit bij uw wensen. Financial Lease is voor ons 100% “core business” en geen bijzaak!

Onze procedure in eenvoudige stappen:

  • U maakt een keuze om gebruik te maken van onze lease voorraad of lease calculator
  • U kunt online uw Financial Lease termijn calculeren waarbij u vrijblijvend uw bedrijfsgegevens kunt invoeren voor een leasebeoordeling
  • Voor een snelle beoordeling verzoeken wij u om recente jaarcijfers, kopie van de uitdraai Kamer van Koophandel en kopie van de order/offerte toe te voegen. Wanneer u eerst aanvullende informatie wenst kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier
  • FinancialLease.nl doet een voor-acceptatie*
  • De aanvraag, voorzien van uw gegevens, wordt ter acceptatie (credit check) voorgelegd, waarna -indien akkoord- u een bevestiging ontvangt van de acceptatie
  • Na acceptatie kunnen wij met de definitieve leveringsfactuur de drie partijen overeenkomst opstellen. U ontvangt deze overeenkomst van FinancialLease.nl
  • Nadat de overeenkomst is ondertekend en geretourneerd aan FinancialLease.nl, vergezeld van (kopieėn van) de relevante eigendomsbewijzen, zal uitbetaling aan de leverancier plaats vinden* FinancialLease.nl doet een BKR toetsing van de eigenaren bij een eenmanszaak en V.O.F.

Verschillen met andere aanbieders

Er zijn aanbieders in de markt waarbij het lijkt dat ze hetzelfde product aanbieden, echter er zijn grote verschillen in administratieve afhandeling. Laat u goed informeren en lees de voorwaarden en informatie goed.

Financiallease.nl Andere aanbieders
 Leverancier factureert volledig op uw naam (net als bij een contante betaling)  Leverancier factureert op naam van de leasemaatschappij.
 U bent volledig vrij in keuze van leverancier.  Leasemaatschappij behoudt zich het recht voor op grond van zakelijke redenen een andere leverancier te kiezen.
 U bent economisch eigenaar en u koopt en bestelt het bedrijfsmiddel bij uw leverancier.  De leasemaatschappij koopt en bestelt het bedrijfsmiddel bij uw of een andere leverancier.
 (BTW) aanbetaling en/of inruil regelt u rechtstreeks met uw leverancier. Restantbedrag betaalt leasemaatschappij aan uw leverancier.  De leasemaatschappij verstrekt aan u een factuur met BTW en rente. U betaalt de factuur aan de leasemaatschappij volgens het aflossingsschema zoals op de factuur vermeld in termijnen waarbij de BTW ineens samen met de eerste termijn geļncasseerd wordt.