Alles over verschillende leasevormen

Auto kopen of leasen?

Er bestaan veel verschillende leasevormen, maar is dit wel de juiste keuze voor jouw onderneming? Wanneer je de middelen hebt is het ook mogelijk om een auto te kopen. Financial Lease combineert de voordelen van kopen en leasen waardoor jij maandelijks een vast bedrag betaalt, én zelf de eigenaar bent van de auto! 

→ Bekijk de verschillen

Verschillende leasevormen

Ondernemers nemen naast Financial Lease, ook Operational Lease in overweging. Toch verschillen deze leasevormen op veel vlakken van elkaar. Kies je liever voor volledige ontzorging of houd je liever zelf het heft in handen? 

Ontdek het zelf!

Overige leasevormen

Wat is het alternatief?

Operational Lease
Bij Operational Lease is de leasemaatschappij eigenaar van de auto en verzorgen zij het onderhoud. Dit is ideaal voor bedrijven met een wagenpark groter dan 15 auto’s. 
→ Meer weten

Private Lease
Als particulier kan een Private Lease auto een slimme oplossing zijn wanneer je korte afstanden rijdt en je geen zorgen wilt maken om het onderhoud en verzekeringen.
→ Lees meer

Shortlease
Weet je niet hoe lang je een auto nodig hebt of wil je slecht tijdelijk een auto rijden? Shortlease biedt dan de uitkomst. Geniet van de voordelen van leasen, met de flexibiliteit van huren!
→ Hoe werkt dat?