Volkswagen Passat CC lease auto's

Op FinancialLease.nl least u de Volkswagen Passat, maar ook de Volkswagen Passat CC. De Volkswagen Passat CC kreeg later de naam Volkswagen CC, maar is ook in deze vorm nog verkrijgbaar via FinancialLease.nl. De Passat CC is een vierdeurs coupé, gebaseerd op de Passat. Over het algemeen staat de toevoeging CC voor Coupé Cabriolet, maar in dit geval betekent het Comfort Coupé. Volkswagen maakte de Passat CC vooral om de consument een voordeliger alternatief te bieden voor auto’s als de Mercedes-Benz CLS. Het interieur van de Volkswagen Passat CC is dan ook gericht op luxe en comfort. Achterin vindt u bijvoorbeeld twee grote kuipstoelen, in plaats van de gebruikelijke bank. Dit maakt de wagen een vierzitter in plaats van een vijfzitter. Wilt u een Volkswagen Passat CC leasen? Bekijk dan het huidige aanbod op deze pagina.

female

Volkswagen Passat CC lease auto's

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Passat CC

Kies de Passat CC die bij u past

De Passat CC lease auto is een stijlvolle zakenauto die via FinancialLease.nl met diverse eigenschappen beschikbaar is. Kies bijvoorbeeld een model met een panoramadak, of warmtewerend glas. De Passat CC is verkrijgbaar met zowel handgeschakelde als automatische transmissie. Wilt u sneller een geschikte lease auto vinden? Vul dan links uw voorkeuren in, zodat u alleen nog de auto’s ziet die volledig aan uw eisen voldoen. Komt u er niet uit of mist u een bepaalde auto in het aanbod, neem dan gerust contact op met onze lease adviseurs.

 

Financial Lease als financieringsvorm

Als de aanschafprijs van een Volkswagen Passat CC te hoog blijkt, is Financial Lease als financieringsvorm een goed alternatief. Bij leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag, waardoor u meer ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Bovendien bent u economisch eigenaar van de auto, en komt u in aanmerking voor bijvoorbeeld rente- en investeringsaftrek. Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk, waardoor ook starters hun voordeel doen met Financial Lease. Vraag gerust naar meer informatie via ons digitale contactformulier.

To Top