Alles over zakelijk leasen

Leasen voor starters

Ben jij een startende ondernemer en heb je een auto nodig om jouw bedrijf van de grond te krijgen? Kies dan voor Financial Lease! Ook zonder jaarcijfers is het mogelijk om een auto te leasen. Alle informatie die jij zoekt, vind je hier.

Leasen voor zzp’ers

Voor zzp’ers is het soms lastig om een financiering voor bedrijfsmiddelen rond te krijgen bij de bank. Een auto kan veel geld kosten, maar niet met Financial Lease. Want een Financial Lease auto wordt door de Belastingdienst gezien als investering, waardoor je als zzp’er profiteert van fiscale voordelen. Daarbij hoef je niet in één keer een groot geldbedrag neer te leggen, maar betaal je iedere maand een vast bedrag. (En je bepaalt zelf de hoogte!) 

Benieuwd hoe dit werkt? → Lees het hier.

Button aanbod bedrijfauto'sButton aanbod personenauto's

Wat is occasion lease?

Occasion lease is geen specifieke leasevorm op zich, met andere voorwaarden en spelregels. Occasion lease houdt in dat je een tweedehands auto leaset, in plaats van een nieuw model. Het leasen van een tweedehands auto is doorgaans goedkoper dan een nieuwe auto, omdat bijvoorbeeld de aanschafwaarde lager is en de bijtelling lager kan uitvallen. Ook zijn occasions ruim op voorraad, waardoor je snel kan rijden in jouw Financial Lease auto! 

Alle voordelen

Hoe werkt elektrisch leasen?

Elektrisch leasen wordt steeds goedkoper, waardoor dit een slimme keuze kan zijn voor jouw onderneming! Rijden in een elektrische auto draagt bij aan duurzaam ondernemen, en dankzij de lage bijtelling en subsidies wordt de drempel om een elektrische auto aan te schaffen steeds lager. Voor ieder segment vind je tegenwoordig een passend (en betaalbaar) model. → Meer weten?

Financial Lease is...

  • een auto kopen zónder in een keer te betalen
  • de enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen
  • vanaf het eerste moment eigenaar zijn van de (bedrijfs)auto
  • zelf je looptijd en hoogte van het contract bepalen
  • mogelijk voor starters en zzp’ers, ook zonder jaarcijfers
  • keuze uit ruim 100.000 nieuwe auto’s en occasions
  • behouden van het vermogen binnen de onderneming
  • volledige renteaftrek op de leasetermijn.