Mercedes-Benz CLS-Klasse lease auto's

In 2004 lanceerde Mercedes-Benz de CLS-Klasse. Zij kwamen hiermee als eerste op de markt met een vierdeurs coupé en creëerden hiermee een nieuw segment. Sinds 2010 is de CLS leverbaar met een viercilinder dieselmotor: de CLS 250 CDI. In 2012 onthulde Mercedes een lifestyle stationcar: de CLS Shooting Brake. Uiteraard vind je op FinancialLease.nl de meest uiteenlopende uitvoeringen van de Mercedes-Benz CLS-Klasse lease auto van benzine, diesel tot hybride. Het design van dit model lijkt op de carrosserie van de E-Klasse. De CLS-Klasse heeft een ruim interieur en een grote kofferruimte van maar liefst 500 liter. Bekijk deze pagina met Mercedes-Benz CLS-Klasse lease deals als je opzoek bent naar luxe zakelijke lease auto.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

CLS-Klasse

De uitrusting van de CLS-Klasse

De standaarduitrusting van de Mercedes-Benz CLS-Klasse lease auto bestaat onder andere uit een multifunctioneel stuur, verwarmbare buitenspiegels en lichtmetalen wielen. Uiteraard zit er ook een radio/CD-speler in de auto. Bij de Mercedes-Benz CLS 320 CDI en de CLS 350 CGI behoort de comfort-airconditioning ook tot de basisuitrusting. Doordat deze CLS-Klasse op de markt kwam als lifestyle auto, trekt het model voornamelijk een specifieke doelgroep aan. Deze doelgroep besteedt graag geld aan een mooie auto en heeft interesse in iets speciaals. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor CLS occasion lease te kiezen. Daarbij komt dat je bij FinancialLease.nl niet in één keer een groot bedrag afrekent, maar dat je het bedrag verspreid over een bepaald aantal termijnen. Dit maakt het erg aantrekkelijk om te kiezen voor deze Mercedes-Benz CLS-Klasse Financial Lease auto.

Profiteer van de belastingvoordelen van leasen

Een auto zakelijk rijden is een interessante kans voor veel ondernemers. Het is voor zowel startende als ervaren ondernemers vaak geen reële optie om een nieuwe auto aan te schaffen. Je moet dan in één keer een flink bedrag investeren. Daarom is het een goed alternatief om een tweedehands Mercedes-Benz CLS-Klasse te overwegen. Wanneer je voor leasen kiest, spreidt je de kosten en houdt je meer ruimte over voor andere investeringen. Met Financial Lease kan je zelf je maandtermijn bepalen. De leasekosten berekenen kan je makelijk via de Lease Calculator doen. Lees meer over de belastingvoordelen waar je van profiteert als je least of neem contact met ons op voor meer informatie.