Volkswagen Passat lease auto's

De Volkswagen Passat is één van de belangrijkste modellen van Volkswagen. Het model rolde in 1973 voor het eerst van de band en is ondertussen nog steeds volop in productie. De Passat kent verschillende versies, die allemaal beschikbaar zijn als vierdeurs sedan en als vijfdeurs Variant (stationwagen). Je hebt daarbij de keuze uit veel technische varianten, zoals de Passat GTE maar ook met benzine- en dieselmoren. De normale uitvoeringen van de Passat zijn de Trendline, Comfortline, Sportline en Highline. De onderlinge verschillen betreffen voornamelijk details in de afwerking. Veel van de genoemde uitvoeringen, zoals de Passat Station lease, vind je terug in ons ruime aanbod Volkswagen Passat leaseauto’s.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Passat

Lease de zakelijke Volkswagen Passat modellen

Alle dieselvarianten van de Volkswagen Passat kennen een Blue Motion versie, die dankzij een aantal kleine ingrepen extra zuinig is. De nieuwste generatie Volkswagen Passat auto’s, kent tijdelijke actiemodellen als de Business Edition, de Business Edition R, Connected Series en de Connected Series Plus. Ook is er een Passat GTE uitvoering, alleen leverbaar als plug-in hybride. Deze easeauto staat bekend als relatief betaalbaar, ruim en zeer prettig in gebruik. Toch op zoek naar een kleinere business lease? Daar hebben wij ook genoeg aanbod van zoals de Volkswagen Golf of de Volkswagen Polo. Via FinancialLease.nl lease je op korte termijn al een jonge occasion of nieuwe Passat.

Transparantie en zekerheid bij FinancialLease.nl

Als het gaat om de vele mogelijkheden en de kosten, vind je op FinancialLease.nl niets dan transparantie. Op deze pagina vind je het huidige aanbod Volkswagen Passat leaseauto’s, met bij iedere zakelijke auto direct alle beschikbare informatie. Je ziet bovendien direct wat het kost om de specifieke Passat of Passat Station te leasen. Financial Lease biedt als leasevorm verschillende voordelen. Zo ben je direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je profiteert van diverse fiscale voordelen. Daarnaast betaal je maandelijks een vast bedrag, in plaats van in één keer de hele aanschafwaarde. Zo houd je meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Wil je graag je maandtermijn berekenen? Dat kan met de Lease Calculator of heb je vragen over Volkswagen Passat business lease? Neem dan gerust contact met ons op.