Volkswagen Passat lease auto's

De Passat is één van de belangrijkste modellen van Volkswagen. Het model rolde in 1973 voor het eerst van de band en is inmiddels nog volop in productie. In 2015 kreeg de Passat zelfs nog de titel ‘Auto van het Jaar’. Inmiddels zijn we toe aan de achtste generatie van deze comfortabele, zeer ruime auto. De Passat kent verschillende versies, die allemaal beschikbaar zijn als vierdeurs sedan en als vijfdeurs Variant (stationwagen). U heeft daarbij de keuze uit veel technische varianten, evenals benzine- en dieselmoren. De normale uitvoeringen van de Passat zijn de Trendline, Comfortline, Sportline en Highline. De onderlinge verschillen betreffen voornamelijk details in de afwerking. Veel van de genoemde uitvoeringen vindt u terug in ons ruime actuele assortiment Volkswagen Passat lease auto’s.

female

Volkswagen Passat lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Passat

Overige varianten en modellen

Alle dieselvarianten van de Volkswagen Passat kennen een Blue Motion versie, die dankzij een aantal kleine ingrepen extra zuinig is. De nieuwste generatie Volkswagen Passat auto’s (sinds 2014 op de markt), kent tijdelijke actiemodellen als de Business Edition, de Business Edition R, Connected Series en de Connected Series Plus. Ook is er een GTE uitvoering, alleen leverbaar als plug in hybride. De Volkswagen Passat lease auto staat bekend als relatief betaalbaar, ruim en zeer prettig in gebruik. Via FinancialLease.nl least u op korte termijn al een gebruikte, jonge of nieuwe Passat.


Transparantie en zekerheid bij FinancialLease.nl

Als het gaat om de vele mogelijkheden en de kosten, vindt u op FinancialLease.nl niets dan transparantie. Op deze pagina vindt u het huidige aanbod Volkswagen Passat lease auto’s, met bij iedere auto direct alle beschikbare informatie. U ziet bovendien direct wat het kost om de specifieke Passat te leasen. Financial Lease biedt als leasevorm verschillende voordelen. Zo bent u economisch eigenaar van de auto, waardoor u profiteert van diverse belastingvoordelen. Daarnaast betaalt u maandelijks een vast bedrag, in plaats van in één keer de hele aanschafwaarde. Zo houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Heeft u vragen over Volkswagen Passat lease? Neem dan gerust contact met ons op.

To Top