Ford Ka lease auto's

Een Ford Ka lease auto komt misschien niet als eerste in u op als u aan denkt bij zakelijk rijden. Toch is het leasen van auto’s uit kleinere marktsegmenten juist heel populair. De compacte Ford Ka lease auto kenmerkt zich door de hoge mate van comfort en voldoet ook op het gebied van rijdynamiek zeker aan de standaard voor zakelijk rijden. De eerste Ka rolde in 1996 van de band en is nu drie succesvolle generaties verder. Dit kleine broertje van de Ford Focus concurreert ondere andere met de Kia Picanto, Renault Twingo en de Fiat 500. De Ka deelt veel van zijn technologie met de Fiat, die net als de Ka in Polen wordt geproduceerd. De Ford Ka lease auto wordt standaard geleverd met een 1.2 benzinemotor of een 1.3 dieselmotor.

female

Ford Ka lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Ka

Ford Ka: eigenzinnig en praktisch

De Ford Ka lease auto heeft een eigenzinnig en speels karakter. Dit hippe imago dankt de het model aan de ongebruikelijke vormgeving van zowel het interieur als het exterieur. Het interieur heeft meerdere kleuren en de vormgeving van het dashboard oogt zeer modern. Wat het koetswerk betreft is de trapeziumvormige grille een eyecatcher die de Ka absoluut eigenzinnig maakt. Een ander kenmerk van dit model is de compactheid, waardoor het parkeergemak toeneemt.

 

Efficiënt investeren met Financial Lease

De prijs van een nieuwe(re) auto past niet altijd binnen het budget. Met Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de gewenste auto zonder dat u in één keer de aanschafwaarde hoeft te voldoen. U betaalt maandelijks een vast bedrag, gedurende de looptijd van het leasecontract. Daarna is de auto volledig van u. Financial Lease houdt dus in dat u veel ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen binnen uw bedrijfsvoering. Een (relatief) nieuwe auto rijden is dan tóch mogelijk, ook als u bijvoorbeeld starter bent. Gebruik de handige zoekfunctie links op deze pagina en vind de auto die past bij uw onderneming. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft.

To Top