Ford Ka lease auto's

Een Ford Ka lease auto is een mooi instapmodel voor zakelijk leasen. De Ka is een van de populairste auto's uit het kleinere marktsegment. De compacte Ka lease auto kenmerkt zich door de hoge mate van comfort en voldoen ook op het gebied van rijdynamiek zeker aan de standaard voor zakelijk rijden. De eerste Ka rolde in 1996 van de band en is nu drie succesvolle generaties verder. Dit kleine broertje van de Ford Focus concurreert ondere andere met de Kia Picanto, Renault Twingo en de Fiat 500. De Ka deelt veel van zijn technologie met de Fiat, die net als de Ka in Polen wordt geproduceerd. De Ford Ka lease auto wordt standaard geleverd met een 1.2 benzinemotor of een 1.3 dieselmotor. Ford Ka leasen? Kijk dan bij ons ruime aanbod van Ford Ka lease aanbiedingen voor een tweedehands lease deal.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ka

Ford Ka: eigenzinnig en praktisch

De Ford Ka lease auto heeft een eigenzinnig en speels karakter. Dit hippe imago dankt de het model aan de ongebruikelijke vormgeving van zowel het interieur als het exterieur. Het interieur heeft meerdere kleuren en de vormgeving van het dashboard oogt zeer modern. Een ander kenmerk van deze Ford lease auto is de compactheid, waardoor het parkeergemak toeneemt. Het Ford Ka leasemodel is perfect voor korte ritten en als stadsauto. De zuinige motor heeft ondanks zijn formaat nog wel pit waardoor de Ka ook op lange ritten een prima zakelijke lease auto is.

Ford Ka leasen

Bij Financial Lease is het mogelijk om deze praktische Ford Ka te leasen. Een zakelijke auto leasen kan in alle vormen en maten, en de Ka is daarin een van de meest praktische. Met Financial Lease wordt je economisch eignaar van deze auto. Wil je weten hoe hoog jouw maandtermijn is? Check dan snel de Lease Calculator. Is een tweedehands Ford Ka leasen de perfecte oplossing voor jouw onderneming? Neem dan snel contact op met onze ervaren Lease Adviseurs via 030 267 99 93 voor meer informatie of bereken jouw leaseprijs via de Lease Calculator.