Ford Focus lease auto's

De Ford Focus is een echte allrounder als het gaat om zakelijk rijden. Een Ford Focus lease auto is daarom een zeer populaire optie voor veel ondernemers. Niet voor niets behoort de Ford Focus al jaren tot de best verkochte auto’s in Europa, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Focus is verkrijgbaar als praktische hatchback, maar ook als comfortabele sedan en als ruime stationwagon, je kiest dan voor de Ford Focus ST line lease deals. De Focus is al sinds 1998 op de markt en is sindsdien een waardige vervanger van de Ford Escort gebleken. Zelfs Paus Franciscus rijdt de Ford Focus als zakelijke auto. Wil jij ook een Ford Focus leasen? Kijk dan tussen het aanbod van Ford Focus Financial Lease deals op onze website.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Focus

Focus: paradepaardje van Ford

Dat Ford veel van de Ford Focus laat afhangen, blijkt wel tijdens de facelift van het model in 2014. Waar een facelift in de auto-industrie vaak kleine aanpassingen betreft, voerde Ford bij de Focus grote veranderingen door in de vormgeving. De daaropvolgende facelifts van onder andere de Fiesta, Mondeo en de C-MAX toonden veel van de kenmerken die we ook bij de Focus terugzien. Dat is niet zo gek, want bij de Ford Focus lijkt alles samen te vallen. De lease auto biedt een combinatie van comfort en sportiviteit, zonder dat dit ten koste gaat van de vormgeving. Een kenmerk dat wellicht het succes van de Focus-serie verklaart. De Ford Focus leasen kan in drie uitvoeringen: de stationwagon, de vijfdeurs hatchback en de vierdeurs sedan. Hiernaast zijn alle Ford Focus lease offers ook verkrijgbaar met benzine, diesel en hybride motoren.

Ford Focus kopen of leasen

De beste Ford Focus lease deals zijn te vinden bij Financial Lease. Kies bijvoorbeeld voor de Ford Focus Titanium lease uitrusting, of kijk tussen de Ford Focus ST line lease deals en kies de Focus lease aanbieding die het best bij jouw zakelijk rijgedrag past. Kies je voor leasen met Financial Lease, dan profiteer je van vele fiscale voordelen. Duurzaam leasen kan ook met de vele zuinige modellen en occasions. Bereken jouw maandtermijn via de Lease Calculator of neem contact op met een van onze ervaren Lease Adviseurs via 030 267 99 93 voor meer informatie.