Fiat 500 lease auto's

De Fiat 500 is geïnspireerd op het eerste model uit 1957. De iconische auto kenmerkt zich als compacte stadsauto, waarmee u snel en comfortabel van A naar B reist. De Fiat 500 kreeg in 2008 de titel Auto van het Jaar. Niet alleen is een Fiat 500 lease auto compact en comfortabel, ook kende de NCAP-test een maximale veiligheidsscore van vijf sterren toe aan de auto. Een Fiat 500 beschikt over relatief kleine, zuinige motoren. Deze zijn niet alleen bijzonder krachtig, maar ook nog eens verrassend stil. De besturing is zeer direct, dit maakt de Fiat 500 lease auto uitermate handig in het stadsverkeer. Bent u op zoek naar een zakelijke lease auto met onschuldige vertoning? Dan is de Fiat 500 zeker iets voor u.

female

Fiat 500 lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

500

Kies uw favoriete Fiat 500

De ideale lease auto vindt u via ons filter. Kies hier bijvoorbeeld voor een Fiat 500 cabriolet of hatchback. Of filter snel op transmissie ‘automaat’ of ‘handgeschakeld’. In de resultaten vindt u de perfecte Fiat 500 lease auto, of het nu gaat om een Fiat 500 TwinAir Turbo of TwinAir Sport. De Fiat 500 lease auto’s uit ons assortiment variëren van bouwjaar 2011 tot en met 2016. Ze zijn dus van alle nieuwe technische snufjes voorzien.

 

Flexibele lease vorm

Financial Lease als financieringsvorm is flexibel en heeft vele voordelen. Als economisch eigenaar van de auto behoudt u mogelijke investeringsaftrek. Vaak is de btw van de aanschafwaarde direct terug te vorderen bij de fiscus. Een Fiat 500 leasen is bij ons zeer eenvoudig. Bereken meteen uw leasetermijn en vraag een offerte aan. Wij regelen de rest, zodat u zo snel mogelijk gebruikmaakt van uw ideale zakelijke auto. Heeft u nog vragen over de Fiat 500 van uw keuze, wij helpen u verder. Neem gerust contact op.