Volvo V50 lease auto's

De Volvo V50 is een levendige auto, die charmeert met originele details, een moderne uitstraling en een stille motor. Het is een ruime zakelijke lease auto, met een forse bagageruimte van maar liefst 1307 liter. Dankzij de brede achterklep is deze ruimte uitstekend toegankelijk. Daarnaast heeft de V50 een zeer aantrekkelijk interieur: de stoelen van de V50 bieden een hoge mate van comfort, zodat ook langere ritten geen probleem zijn. FinancialLease.nl helpt je graag bij het vinden van een geschikte business lease auto. Vul in het filter jouw voorkeuren in, zodat je alleen nog de Financial Leasedeals te zien krijgt die volledig aan jouw eisen voldoen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

V50

De Volvo V50 ideale zakenauto

De Volvo V50 past goed tussen de andere modellen zoals de V40 en de V90 en toch heeft deze leaseauto een eigen karakter. Je kan bij de Volvo V50 leaseauto uit verschillende uitrustingsniveaus en vele opties op het gebied van comfort en veiligheid.

Het voordeel van Financial Lease

Een zakelijke auto aanschaffen is niet altijd mogelijk als je daarvoor in één keer duizenden euro’s moet betalen. Financial Lease als financieringsvorm is dan een aantrekkelijke optie. Je betaalt per maand een vast bedrag, waarbij je profiteert van diverse fiscale voordelen omdat je economisch eigenaar bent van jouw leaseauto. Zakelijke lease kosten verspreiden is een van de fiscale voordelen van Financial Lease. Dat maakt Volvo V50 leasing gunstig voor zowel starters als ervaren ondernemers. Interesse in meer informatie over business leasen? Neem gerust contact op met een van onze Lease Adviseurs. Wij helpen je graag op weg