Volvo lease auto's

Volvo, ook wel Volvo Car Corporation, is een Zweeds automerk dat in 1926 werd opgericht. Het allereerste model is de Volvo ÖV4 uit 1927. Bij Volvo staat de mens centraal. Dit zie je dan ook terug in het ontwerp van de verschillende modellen. Comfort, gemak en optimale veiligheid zorgen voor een prettige rijervaring. Volvo is actief in verschillende klassen, waardoor er voor iedereen een geschikte Volvo zakelijk te leasen is. Kies bijvoorbeeld voor een hatchback, een stationwagen of een sedan. Een minimalistisch Zweeds design is kenmerkend voor Volvo, welk model je ook rijdt. Wil jij een Volvo zakelijk leasen? Bekijk dan ons huidige aanbod Volvo leaseauto's op deze pagina.

female

Volvo lease auto's

Desc

Producten 1-9 van 1361

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-9 van 1361

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Volvo

Namen van de Volvo modellen

De benaming van Volvo auto’s bestaat altijd uit één of twee letters (deze geven het type auto aan) en een getal, bestaande uit twee cijfers. De C staat voor coupé, de S voor sedan, de V voor versatility (stationwagens) en de XC (Cross Country) staat voor modellen met meer bodemvrijheid. De getallen zeggen iets over de grootte van de auto: hoe hoger het getal, hoe groter de auto. Volvo laat de auto’s niet alleen bouwen in Zweden zelf, maar ook in Gent (België). De meest populaire Volvo leaseauto is de V40. Dit model is dan ook ruim vertegenwoordigd in ons huidige aanbod. Vul links jouw voorkeuren in, zodat je direct de auto’s te zien krijgt die volledig aan jouw eisen voldoen.

Volvo leasen is een slimme investering

Het kopen van een nieuwe zakelijke auto is niet altijd mogelijk. In zulke gevallen is Financial Lease als financieringsvorm een uitstekend alternatief. Je betaalt dan namelijk per maand een vast bedrag, gedurende de looptijd van jouw leasecontract. Hierdoor hou je meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. De kosten van leasen voor ondernemers zijn overzichtelijk en transparant, je betaalt maandelijks een vaste leaseprijs voor jouw zakelijke Volvo. Bovendien ben je tijdens het leasen economisch eigenaar van de auto en kom je in aanmerking voor diverse belastingvoordelen. Wil je meer informatie over het leasen of over ons aanbod? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.