Toyota iQ lease auto's

De Toyota iQ is een kleine stadsauto die betrouwbaar is en ruimte biedt voor vier personen. Dankzij de minimale afmetingen rijdt u er eenvoudig mee door de stad. Ook brengt het compacte formaat uiteraard voordelen met zich mee tijdens het parkeren. De auto is klein, maar wel erg slim ingericht door Toyota. Hier dankt de auto zijn naam dan ook aan. Daarnaast is de Toyota iQ lease auto krachtig genoeg: in 15 seconden accelereert de auto van 0 naar 100 kilometer per uur en de maximumsnelheid bedraagt 150 kilometer per uur.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

iQ

De motoruitvoeringen van de iQ

U heeft de keuze uit twee verschillende motoruitvoeringen. Ten eerste een driecilinder variant die een vermogen van 68 pk levert. De viercilinder heeft een vermogen van 98 pk. De 1.0 liter uitvoering heeft een vijfversnellingsbak en de 1.3 liter versie beschikt over een zesversnellingsbak. Over het algemeen vindt u vooral benzinemotoren op de Nederlandse markt. De dieselmotoren van deze Toyota iQ zijn niet in Nederland verschenen. De Toyota iQ lease auto heeft een aantal interessante extra’s in de uitrusting: elektrisch bedienbare ramen, automatische airconditioning, een lederen stuurwiel, regensensor en een zelfdimmende binnenspiegel behoren tot de mogelijkheden.

 

Bekijk ons ruime aanbod

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Toyota iQ lease auto? Onze lease adviseurs helpen u graag verder. Wij werken samen met een groot aantal autobedrijven in heel Nederland, waardoor u keuze heeft uit een ruim en wisselend assortiment. Staat de gewenste auto niet in ons aanbod? Dan doen we graag een beroep op ons netwerk, om u alsnog te helpen aan een geschikte lease auto. U komt in aanmerking voor diverse belastingvoordelen, omdat u economisch eigenaar van de auto bent. Heeft u vragen over het leasen, of over ons aanbod? Neem gerust contact op.