SEAT lease auto's

Seat is het Spaanse neefje van Volkswagen. Deze familieband zorgt voor een combinatie van de betrouwbare techniek van de Duitser en het temperament en de looks van de Spanjaard. Het beste van beide werelden komt het best tot zijn recht in de nieuwe Ibiza en Leon.

 

In het interieur zijn elementen van Volkswagen terug te vinden. Zo is de DSG-versnellingsbak ook terug te vinden in de modellen van Seat. Toch heeft Seat het geheel een eigen gezicht weten te geven door ook hier te gaan voor een sportief en jong uiterlijk.

 

Een Seat lease auto vindt u gemakkelijk bij Financial Lease. Ook als startende ondernemer hebben wij een passende auto voor u. Op deze manier hoeft u niet in één keer een groot bedrag te betalen maar kunt u de kosten spreiden. Zo kunt u de liquide middelen behouden om uw bedrijfsvoering te regelen.

female

SEAT lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SEAT

Veel modellen, voor ieder wat wils

Seat’s modellengamma begint bij de kleine Mii, waarmee Seat in 2012 is teruggekeerd in het kleinste segment. Gebaseerd op de Volkswagen Up, maar met de looks die passen bij Seat. Een ander klein model is de Ibiza. De Ibiza is Seat’s oudste model dat nog in productie is. De geschiedenis van de Ibiza gaat terug naar het jaar 1986. Vanaf de jaren 90 deelt de Ibiza het platform met de VW Polo. De Ibiza is leverbaar als drie of vijfdeurs en als stationwagon. Juist omdat de Ibiza zo veelzijdig is en laag in aanschaf, is het een ideale auto voor startende ondernemers!

 

De Seat Leon kwam voor het eerst op de markt in 1999 als vijfdeurs hatchback. Tegenwoordig is dit model net als de Ibiza leverbaar met drie en vijf deuren, maar ook als stationwagon. Rijdt u liever een sedan, dan is de Toledo het model voor u. Dit model is een tussenmodel voor de Leon en de Exeo, de grotere sedan van Seat.

 

Meer ruimte vindt u in de Altea, de compacte MPV van Seat. De Alhambra is de grootste en meest praktische Seat die er is. Ideaal als u naast zakelijke kilometers ook privé kilometers wilt rijden en een groot gezin heeft. De Alhambra biedt namelijk plaats aan zeven personen. Seat lease auto´s beginnen bij 21% bijtelling.