SEAT Exeo lease auto's

De Seat Exeo lease auto is een middenklasse auto die in 2009 op de markt kwam. In tegenstelling tot de andere Seat modellen, werd de Exeo niet vernoemd naar een Spaanse plaats. De naam komt namelijk van het Latijnse ‘exire’, dat vrij vertaald ‘ik ga verder’ betekent. De Seat Exeo is een degelijke auto, die veel te bieden heeft voor relatief weinig geld. Het model vertoont gelijkenissen met de Audi A4, wat geen verrassing is: Audi valt tenslotte net als Seat onder de Volkswagen Groep. Van de Seat Exeo verscheen een sedan versie, maar later ook een stationwagen variant: de Exeo ST. Uitrustingsniveaus waren de Reference, Stylance, Sport, Businessline High en Businessline Executive. In 2013 stopte Seat met de productie van de Exeo, om zich te concentreren op de verkoop van andere modellen.

female

SEAT Exeo lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Exeo

Een comfortabele, stille lease auto

Bij FinancialLease.nl kunt u terecht als u op zoek bent naar een gebruikte Seat Exeo lease auto. Op deze pagina vindt u ons huidige aanbod, met bij iedere auto de specificaties die nodig zijn om een keuze te kunnen maken. De Seat Exeo rijdt comfortabel en is relatief stil, ook bij hogere snelheden. De auto beschikt over een nette standaarduitrusting, zoals 16 inch lichtmetalen velgen en licht- en regensensoren. Wilt u op onze website sneller door de zoekresultaten navigeren, om de juiste auto te vinden voor uw onderneming? Vul dan links uw voorkeuren in, zodat u alleen nog de auto’s te zien krijgt die volledig aan uw eisen voldoen.

 

Gunstige financieringsvorm voor ondernemers

Zoekt u de beste financieringsmogelijkheid voor uw zakelijke auto? Overweeg dan Financial Lease. U betaalt op deze manier niet in één keer duizenden euro’s, maar u spreidt de kosten over meerdere maanden. Zo houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Daarnaast bent u tijdens bij Seat Exeo leasing economisch eigenaar van de auto, waardoor u in aanmerking komt voor verschillende belastingvoordelen. Meer informatie over het leasen vindt u op onze website. Direct persoonlijk advies of antwoord op uw vragen? Neem dan contact op met onze lease adviseurs.

To Top