Volkswagen Up lease auto's

De Volkswagen Up! is een echte stadsauto waarbij gemak centraal staat. Het is een relatief jong model, dat onder andere beschikt over Active City Braking. Dit systeem zorgt ervoor dat de auto tot dertig kilometer per uur automatisch remt als deze een onvermijdbaar object detecteert. De Up! is uitermate geschikt voor rijden in de drukke stad, maar biedt ook zekerheid op de snelweg. Deze compacte, zuinige leaseauto ziet er bovendien ook gewoon goed uit. Wil jij sneller de juiste zakelijk leaseauto vinden? Vul dan links jouw voorkeuren in, zodat je alleen nog de lease auto’s te zien krijgt die aan jouw wensen voldoen. Bekijk direct de beste leasedeals voor zzp'ers, starters en mkb'ers.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Up

De Volkswagen Up! is ideaal voor starters

De Volkswagen Up! heeft een geheel eigen karakter, maar sluit toch goed aan bij andere Volkswagen modellen als de Polo en de Golf. Hoewel het een compacte auto is, oogt de binnenkant van de auto redelijk groot. De Volkswagen Up! beschikt over een zuinige, compacte driecilindermotor die voldoende prestaties levert, maar het brandstofverbruik toch bescheiden houdt. Je kiest bij de Up! leaseauto uit verschillende uitrustingsniveaus en vele opties op het gebied van comfort en veiligheid. Door de lage onderhoudskosten, lage wegenbelasting en lage aanschafprijs, is de Up! de ideale leaseauto voor startende ondernemers die geld willen overhouden voor andere investeringen.

Up! Financial Leasen voor ondernemers

De Volkswagen Up! zakelijk leasen met Financial Lease biedt verschillende fiscale voordelen. Je bent tijdens het leasen economisch eigenaar van de auto en ziet de fiscus de auto als een investering in jouw bedrijf, waardoor je onder andere in aanmerking komt voor renteaftrek. Maandelijks betaal je een vast laag leasebedrag, gedurende de looptijd van jouw contract. Dit betekent dat je meer ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Heb je vragen over het aanbod van FinancialLease.nl, of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.