Volkswagen Polo lease auto's

Vol innovatie. Vol vertrouwen.’ Zo omschrijft Volkswagen de Polo, die voor het eerst van de band rolde in 1975. De huidige Polo staat bekend als de meest innovatieve auto in zijn klasse, mede door de nieuwste hulpsystemen en het unieke App-Connect, een entertainmentsysteem waar de Volkswagen Polo als eerste in Europa over beschikt. App-Connect maakt het mogelijk om direct apps van jouw smartphone te bedienen, via het beeldscherm van jouw infotainmentsysteem. Makkelijk, maar ook veiliger! App-Connect behoort tot de standaarduitrusting van de Polo Connected modellen, maar is ook als optie beschikbaar bij veel andere Polo’s. Een Volkswagen Polo Financial Leaseauto kies je als je op zoek bent naar de juiste mix van comfort, veiligheid en afwerking. Vul jouw voorkeuren in op deze pagina, zodat je alle Volkswagen Polo leaseauto’s ziet die volledig aan jouw wensen voldoen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Polo

Voordelen van Volkswagen Polo zakelijk leasen

Bij de Volkswagen Polo profiteer je onder andere van de krachtige maar zuinige TDI- of TSI-motoren. Deze belangrijke balans tussen kracht en zuinigheid zorgt ervoor dat de Polo zeer populair is bij zakelijke rijders. Het model is niet alleen populair bij trouwe Volkswagen rijders, maar ook bij zogenoemde ‘starters’. Starters en zzp'ers leasen makkelijk en snel via FinancialLease.nl, ook zonder jaarcijfers! Het sterke merk, het comfortabele rijden en het tijdloze design van de Volkswagen Polo vormen de ideale combinatie voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare zakenauto en een scherpe leasedeal.

Polo leasen biedt financiële voordelen

Een Polo business leasen is voor zowel startende als ervaren ondernemers een slimme zet. Zeker voor de zakelijke bankrekening! Je betaalt niet in één keer de aanschafwaarde van de auto, maar je betaalt maandelijks een vast leasebedrag. Hierdoor houd je meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Tijdens het Financial Leasen ben je economisch eigenaar van de auto, waardoor je onder andere in aanmerking komt voor rente- en investeringsaftrek. Heb je vragen over het zakelijk leasen, of over het huidige aanbod? Neem dan contact op met onze Lease Adviseurs of bereken de beste leaseprijs voor jouw zakelijke Volkswagen Polo via onze Lease Calculator.