Ford Transit lease auto's

De Ford Transit is naast de grootste bestelauto van Ford ook de familienaam die Ford aan hun bedrijfswagens gegeven heeft. Deze familie bestaat uit vier leasemodellen. In oplopende grootte zijn dit: de Transit Courier, de Transit Connect, de Transit Custom en de 'gewone' Transit bedrijfsauto. Op zoek naar een ruime bedrijfsauto lease en is jouw oog gevallen op de Ford Transit? Financial Lease biedt dan de beste mogelijkheden voor jouw onderneming. Bekijk alle Ford Transit lease deals op deze pagina, en vind jouw ideale bedrijfsauto in ons ruime Finacial Lease aanbod.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Transit

Variaties van de Ford Transit lease

Je kan de Ford Transit leasen in maar liefst zeven varianten. De dichte variant is er in drie lengtes. De lengte van de laadvloer in de ‘kleinste’ Transit is ruim 3 meter. De lange wielbasis is goed voor 3,5 meter laadruimte en de lange wielbasis met verlengd chassis is goed voor 4,2 meter laadruimte. Naast de dichte Transit, kun je ook de Ford Transit dubbele cabine leasen. Je levert iets in op de laadruimte, maar hebt wel ruimte voor drie extra personen. Ook deze variant is in drie lengtes verkrijgbaar.

Het exterieur van de Transit is doelbewust ontworpen. Dit betekent dat de auto gemakkelijk in gebruik is. Ondanks zijn grootte, is de bestelauto aerodynamisch vormgegeven om brandstofverbruik te verminderen. Het interieur van de nieuwste Transit leasing is herkenbaar uit de Ford personenauto’s. Het interieur naast comfortabel en praktisch ook erg duurzaam opgezet zodat het tegen een stootje kan.

De Transit is voorzien van verschillende veiligheidssystemen die jouw veiligheid en die van andere weggebruikers vergroot. Het Driver Alert systeem signaleert vermoeidheid en geeft een suggestie om een pauze te nemen als dit nodig is. Het is mogelijk om de Transit tweedehands te leasen middels occasion lease. Er is een duurzame variant als plugin hybride (PHEV) waarmee je als ondernemer investeerd in de verduurzaming van jouw onderneming.

Transit leasen

Wil je een Ford Transit of een vergelijkbare bestelauto leasen? Dit kan bij FinancialLease.nl. Kies uit de vele modellen, waarbij je ook verschillende occasions leasen kan. Kies de beste business lease en vervoer alles wat je wilt vervoeren. Geniet van de vele fiscale voordelen, waaronder belastingvoordelen en financiele voordelen. Connect met een van onze Lease Adviseurs voor meer informatie, dit kan via 030 267 99 93, of bekijk het ruime aanbod van het leasen van bestelbussen op FinancialLease.nl.