Ford Transit Custom lease auto's

De Ford Transit Custom is de middensegment bestelauto van de Ford bedrijfswagen serie. Deze leasedeal is vergelijkbaar met de Volkswagen Transporter, Opel Vivaro en de Renault Trafic. Stuk voor stuk bedrijfswagens met een eigen identiteit. De Ford Transit Custom is een betrouwbare bedrijfswagen met veel functionaliteiten. De Transit Custom Financial Lease is nieuw verkrijgbaar of wil je liever een tweedehands bedrijfsauto leasen? Ook dan is de Ford Transit Custom occasion lease de juiste keuze voor jouw onderneming. Vind de beste leasedeal in ons ruime Financial Leaseaanbod.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Transit Custom

De elite onder de bedrijfswagens

Eind 2012 verscheen de eerste Ford Transit Custom, een middelgrote bedrijfswagen van Ford. Een jaar later werd de Transit Custom bekroont als International Van of the Year 2013. Sindsdien is de Transit Custom niet meer weg te denken uit het modellengamma van Ford. Deze populaire bedrijfsauto onder ondernemers is kun je als enkele of dubbele cabine leasen, met laadruimte of extra stoelen voor personenvervoer (Ford Tourneo Custom). Zo is er altijd een Ford Transit Custom die bij jouw onderneming past.

Ford bedrijfswagen leasen

De Ford Transit Custom leasing is mogelijk bij FinancialLease.nl. Deze bedrijfsauto kan je met enkele en met dubbele cabine leasen. Ook is het mogelijk om er een te nemen met verhoogd dag, voor nog meer ruimte in deze uiterst praktische lease bestelwagen. Bij Financial Lease kan je ook een tweedehands bedrijfsauto leasen. Check de Lease Calculator of neem contact op met een van onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93 voor meer informatie.