Duurzaam leasen

Vind jij duurzaam ondernemen belangrijk en ben je op zoek naar een groene leaseoplossing? Dan kun je kiezen voor een elektrische auto, maar ook tweedehands auto’s dragen bij aan een circulaire economie. Dat doen wij bij FinancialLease.nl bijvoorbeeld door jonge occasions een tweede leven te geven bij ondernemers.

Duurzaam een auto leasen

Bij duurzaam rijden denk je al snel aan elektrische auto’s die 0% CO2 uitstoten. Emissievrije auto’s dragen bij aan een beter milieu en staan garant voor een groene stempel op jouw onderneming. Maar er zijn meer mogelijkheden om duurzaam een auto te rijden die wellicht voordeliger zijn dan een nieuwe elektrische auto te kopen.

Circulair ondernemen met een leaseauto

Duurzaamheid is nauw verwant aan circulair ondernemen. Circulair ondernemen betekent dat je producten en grondstoffen zoveel mogelijk hergebruikt waardoor je waardeverlies van deze producten en grondstoffen vermindert. Het doel van circulair ondernemen is meestal het slim omgaan met de middelen die je al hebt en gebruikt, of nadenken over hoe je nieuwe producten op diverse manieren kan inzetten.

Waarom een Financial Lease auto duurzaam en circulair is

  • Hergebruik van een jonge tweedehands auto;
  • Zowel voor zakelijke ritten als privégebruik;
  • Niet inleveren voor nieuw model maar hergebruik occasions;
  • Kies zelf voor een duurzame verzekeringsmaatschappij;
  • 80% van ons aanbod bestaat uit jonge tweedehands auto’s.

Elektrisch leasen of occasion lease?

Als ondernemer wil je graag de beste oplossing voor jouw onderneming. Ook wil je bewust omgaan met de kosten voor een auto. Kies voor een elektrische auto met lage bijtelling of rijd morgen al in een occasion (direct uit voorraad leverbaar) en draag jouw steentje bij aan verantwoord ondernemen in een circulaire economie.

Kies voor duurzaam, kies FinancialLease.nl

Heb jij een auto nodig voor jouw onderneming en voor privéritten? Dan is het vanuit een duurzaam oogpunt niet verstandig om twee auto’s voor de deur te hebben. Met Financial Lease is het mogelijk om jouw bedrijfsauto ook privé te gebruiken! Je hoeft geen rekening te houden met extra kosten of kilometerbeperking: de auto is namelijk helemaal van jou.
Vanuit eigen vermogen zou men waarschijnlijk kiezen voor een oudere, goedkopere optie, dan een jongere schonere variant. Middels onze financiering kunnen ondernemers een jongere auto kopen, deze zijn veelal schoner dan de oudere occasions.

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over het duurzaam leasen van een elektrische of tweedehands auto, of wil je graag meer informatie over jouw leasemogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren Lease Adviseurs via 030 267 99 93.

Bekijk het aanbod