Ford Transit Connect lease auto's

De Transit Connect is de op één na kleinste bedrijfswagen van Ford. Deze leaseauto is afkomstig uit 2002 en heeft in de jaren verschillende upgrades gehad. De Ford Transit Connect leasen kan in de lengtes L1 en L2, welke je terugziet in de Ambiente en Trend leasemodellen. Beide Financial Leaseauto's zijn aan te bevelen voor elke dagelijkse klus voor jouw onderneming. De Ford Transit Connect lease deal blinkt voornamelijk uit tegenover zijn concurrentie op het gebied van comfort, sportieve rijgedrag en prettige besturing. Tevens is de Ford Transit Connect bij FinancialLease.nl ook verkrijgbaar in een mini-camper variant. Op deze pagina vind je het ruime aanbod van de Transit Connect bedrijfsauto's.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Transit Connect

De Transit familie

De Ford Transit Connect behoort tot bedrijfswagenvarianten van Ford. Je kan de Transit connect tweedehands leasen of kiezen voor een nieuwe Ford Transit Connect zakelijke lease. Deze bedrijfswagen lease komt in verschillende uitvoeringen en is bijvoorbeeld als automaat verkrijgbaar. De andere varianten van deze bedrijfswagens zijn: Ford Transit, de Ford Transit Courier en de Ford Transit Connect. Deze Transit familie is speciaal ontworpen om met hetzelfde gemak en technologieën diverse bedrijfsvoeringen te kunnen bedienen. Voor elke klus, groot of klein, staan de Ford bedrijfswagens middels Financial Lease voor jou klaar!

Ford Transit Connect leasen

Is de Ford Transit Connect de perfecte auto voor jouw bedrijf? Bekijk dan snel het gehele aanbod aan zakelijke leasespecials voor nieuwe auto's en occasions. Voor een bestelauto leasen kan je ook terecht bij andere vergelijkbare modellen, zoals de Volkswagen Caddy en Mercedes-Benz Citan. Een Ford Transit Connect leasen kan bij FinancialLease.nl. Voor meer informatie over de maandtermijn check je de Lease Calculator of bel je met een van onze Lease Adviseurs op 030 267 99 93.