Ford Transit Courier lease auto's

De Ford Transit Courier is een van de meest compacte Transit modellen. Samen met de Ford Transit Connect vertegenwoordigen zij de kleine bedrijfswagens van Ford. Toch hebben deze modellen meer ruimte dan je zou verwachten. De Transit Courier heeft bijvoorbeeld een inklapbare scheidingswand met neerklapbare achterbank (optie), hiermee kan je buizen, pijpen en lange voorwerpen tot 2,59 meter meenemen. De compactheid van de Ford Courier lease zorgt ervoor dat deze auto goederen kan leveren in smalle straatjes. Wil je een Ford Transit Courier leasen, check dan het gehele leaseaanbod van FinancialLease.nl hieronder.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Transit Courier

Compacte bestelwagen

De Ford Transit Courier is de meest compacte bestelauto die je kan leasen bij FinancialLease.nl. De ruimte laadruimte biedt plek voor 2,3 kubieke meter aan materiaal. Deze bedrijfwagen leasen is mogelijk met verschillende soorten motoren, namelijk de EcoBoost benzinemotor of de Duratorq dieselmotor. Hiernaast kan je deze Ford bestelwagen leasen in twee lengtes.

Ford Transit Courier leasen

Een Ford bedrijfsauto leasen voor jouw onderneming? Kies voor de beste business lease via FinancialLease.nl. Kijk naar wat voor maandtermijn er mogelijk is via de Lease Calculator en kies hiermee de beste Ford bedrijfsauto voor jouw onderneming. Geniet van fiscale voordelen door even te connecten met onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93 voor meer informatie.