Financial Lease: onderhoud lease auto

Financial Lease is... transparant en flexibel leasen. Daarom bepaal jij zelf waar je de auto laat onderhouden. Als ondernemer ben je middels Financial Lease de economisch eigenaar van de auto, waardoor je zelf kan bepalen waar en wanneer je de auto laat onderhouden. Handig! Want zo kies je zelf voor de garage in de buurt of voor de merkgarage, wanneer het jou uitkomt. Je betaalt zelf voor het onderhoud, zodat je zelf in controle bent en alle kosten zelf inzichtelijk hebt.

Bij Shortlease en Operational Lease is dit niet het gevalt en zit het onderhoud al bij de prijs inbegrepen. Dat klinkt ideaal en lekker makkelijk, maar vergis je niet! De kosten voor het onderhoud worden door de leasemaatschappij betaald en doorgerekend in het maandbedrag. Je hebt geen inzicht in de exacte kosten voor jouw auto, waardoor je mogelijk betaalt voor onderhoud dat de auto niet eens nodig heeft.

Heb je vragen over het onderhoud en de kosten van een Financial Lease auto? Neem vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs via 030 267 99 93