0

Het is mogelijk om een tweedehands auto, oftewel occasion, te leasen bij Financial Lease. Ondernemers kiezen voor een auto die past bij hun bedrijfsvoering, dit kan dus ook een jonge tweedehands auto zijn. Op onze website vind je nieuwe auto’s en tweedehands auto’s tot maximaal acht jaar oud.

Tweedehands auto leasen middels Financial Lease

De voordelen van een tweedehands auto leasen

De keuze voor een jonge tweedehands auto is in veel opzichten voordeliger dan wanneer je kiest voor een nieuw exemplaar. Bijvoorbeeld:

  • Snel op weg. Tweedehands auto’s zijn vaak al rijklaar en zijn ruim op voorraad. In veel gevallen kun je deze week al in de auto rijden.
  • Voordelig leasen. Een tweedehands auto is vaak een stuk goedkoper dan een nieuwe auto. Omdat de aanschafwaarde lager is, komt het maandelijkse leasebedrag ook voordeliger uit.
  • Lage bijtelling. De komende jaren wordt de bijtelling voor nieuwe auto’s steeds hoger. Gelukkig blijft de bijtelling voor vijf jaar vaststaan, waardoor je met een auto tot 5 jaar oud nog profiteert van de oude regeling.
  • Korte looptijd. Het is mogelijk om bij occasions te kiezen voor een korte looptijd vanaf 12 maanden waardoor de auto snel is afbetaald of je ieder jaar een andere auto kunt rijden.
  • Transparant. Bij Financial Lease bepaal je zelf waar je het onderhoud van jouw auto laat doen. Een jonge auto heeft vaak weinig onderhoud nodig. Je houdt zo zelf de kosten in de hand omdat dit niet is meegenomen in de maandelijkse leaseprijs.

 

Wil je meer weten over het voordelen van een tweedehands lease auto? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze lease adviseurs via 030 267 99 93. Of bekijk direct het aanbod occasions:

Aanbod tweedehands auto's

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.