Škoda lease auto's

Skoda is een Tsjechisch automerk en onderdeel van de Volkswagen Group. De modellen van Skoda zijn gebaseerd op de modellen van Volkswagen, maar wat scherper geprijsd. Door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding rijden er ook veel Skoda lease auto’s op de Nederlandse wegen. Een Skoda lease auto vindt u bij Financial Lease voor een aantrekkelijk, vast tarief per maand. Daarnaast bieden wij veel extra voordelen. Eén daarvan is dat u een leaseovereenkomst kunt krijgen zonder dat u jaarcijfers aan hoeft te leveren.

female

Škoda lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Škoda

De modellen van Skoda

Een Skoda leasen kan in veel verschillende modellen. De modellenreeks van Skoda begint bij de Citigo, de compacte stadsauto die is gebaseerd op de VW Up. De Skoda Fabia is sterk verwant aan de Polo en biedt veel ruimte in deze klasse. De Fabia is leverbaar als vijfdeurs hatchback én uniek voor het B-segment: leverbaar als stationwagon.

 

Sinds 2012 heeft Skoda de Rapid aan het modellengamma toegevoegd. Deze is leverbaar als sedan en Spaceback, een hatchback met de looks van een stationwagon. Skoda positioneert de Rapid als model tussen de Fabia en Octavia. Deze laatste is de ruimste middenklasser van Škoda, die gebaseerd is op de VW Golf.

 

Voor degene die meer ruimte behoeft, is er de Roomster, de mini MPV van Skoda. Ook de Yeti biedt veel ruimte. De compacte SUV van Skoda is een populaire keuze. Skoda sluit de modellenreeks af met de Superb. Deze ruime, betaalbare limousine biedt enorm veel betaalbare ruimte en handigheden. Zo heeft de Superb net als een Rolls Royce twee paraplu’s in de portieren ingebouwd.

To Top