Škoda Roomster lease auto's

De Roomster wordt ook wel gezien als de mini MPV van Skoda. Dit kleine en sportieve model werd in 2006 geïntroduceerd en lijkt wat betreft de techniek op de Skoda Fabia. De naam Roomster is een combinatie van de woorden ‘ruimte’ (room) en ‘roadster’. Dit betekent dat de auto is voorzien van ruimte en een sportieve uitstraling. De Skoda Roomster lease auto biedt ruimte aan vijf inzittenden en biedt voldoende been- en hoofdruimte. Daarnaast beschikt de auto over een bagageruimte van 530 liter. De Roomster staat bekend om zijn groter achterramen en dit zorgt ervoor dat hij zeer ruim oogt. Het is een multifunctionele wagen met een fijne wegligging.

female

Škoda Roomster lease auto's

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Roomster

Comfortabel en functioneel

De Skoda Roomster lease auto is erg populair, omdat hij twee belangrijke eigenschappen combineert: comfortabel en functioneel. Achterin de auto zijn er drie zittingen in plaats van één achterbank. Elke zitplaats klapt u eenvoudig neer en plaatst u naar voren of achteren om meer ruimte te creëren. Dit is ideaal voor mensen met lange benen, zodat ze meer beenruimte hebben. Ook is het mogelijk om de middelste zitting weg te halen en de twee buitenste zitplaatsen naar elkaar te brengen, zodat er twee grote zitplaatsen ontstaan. Er zijn zowel benzine- als dieselmotoren beschikbaar van deze Roomster: van 1,2 tot 1,6 liter.

 

Bekijk ons actuele aanbod

Wanneer u op zoek bent naar een ruime auto die praktisch is en veel comfort biedt, dan is de Skoda Roomster lease auto wellicht een interessante optie voor u. Leasen is een gunstig alternatief voor kopen, zeker als u de aanschafprijs van uw favoriete auto te hoog vindt. Met Financial Lease betaalt u een vast bedrag per maand en houdt u meer ruimte over voor andere investeringen. Daarnaast bent u economisch eigenaar van de auto, waardoor u in aanmerking komt voor diverse fiscale voordelen. Wilt u meer weten over ons actuele aanbod of heeft u vragen over het leasen? Neem contact met ons op.

To Top