Porsche Boxster lease auto's

Wie op zoek is naar een stoere sportwagen, kan uitstekend uit de voeten met de Porsche Boxster (S). Bijzonder aan dit model is dat er sprake is van een ‘middenmotor’, geplaatst achter de inzittenden. Ook beschikt de auto over achterwielaandrijving. De naam Boxster is een samentrekking van de termen boxer (motor) en roadster. Het design van deze Porsche is gebaseerd op de Porsche 550 uit 1956. Onder andere de centraal geplaatste uitlaat is een klassiek element dat we terugzien in de Boxster. Bent u op zoek naar een Porsche Boxster lease auto? Bekijk op deze pagina dan onze huidige voorraad.

female

Porsche Boxster lease auto's

Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Boxster

De Boxster anno 2016

De verschillende generaties van de Boxster zijn te herkennen aan een typenummer. Generatie 1 was 986, generatie 2 was 987 en de derde generatie had het nummer 981. In januari 2016 kondigde Porsche de nieuwste (en inmiddels vierde) generatie van de Boxster aan. Deze heet 718 Boxster, een verwijzing naar de Porsche 718. De tweepersoons middenmotor sportwagen is onder andere voorzien van nieuwe turbomotoren. Met de Porsche Boxster lease auto bent u verzekerd van optimale rijprestaties, goede wegligging en een riant ruimteaanbod.

 

Porsche Boxster leasen biedt voordelen

Wilt u een Porsche Boxster rijden, maar is de aanschafprijs voor een nieuwe auto te hoog? Overweeg dan Financial Lease als financieringsvorm. U betaalt hierbij per maand een vast bedrag, gedurende de looptijd van het contract. Aangezien u zelf meebeslist over de lengte van deze looptijd, heeft u ook invloed op de hoogte van de kosten. Hoe korter het contract loopt, hoe hoger het bedrag is dat u per maand betaalt. U hoeft dus niet in één keer duizenden euro’s te betalen, maar u houdt meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Gaat u een Porsche Boxster leasen, dan bent u bovendien economisch eigenaar van de auto. Hierdoor komt u in aanmerking voor diverse belastingvoordelen. Lees meer op onze website of neem contact op als u vragen heeft.

To Top