Peugeot Traveller lease auto's

Ontdek hoe fijn reizen kan zijn met de Peugeot Traveller. Door de grote hoeveelheid ruime en comfort genieten de bestuurder en passagiers van de rijvervaring. Hiermee is het de perfecte Peugeot lease auto voor personenvervoer. Vind de beste Peugeot lease deals op FinancialLease.nl. De Peugeot Traveller is verkrijgbaar als dieseluitvoering. De nieuwere generatie heeft zelfs een elektrische motor. Deze heet de e-Traveller. Zakelijk en elektrisch leasen is dus mogelijk met dit praktische model van Peugeot. Kies voor duurzaam leasen met de e-Traveller. Geniet van maximaal comfort en kies de Peugeot Traveller die bij jou past. Kijk nu snel tussen het aanbod van FinancialLease.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Traveller

Reizen met de Peugeot Traveller

Wanneer je ervoor kiest om een Peugeot Traveller te leasen dan zul je beschikken over het ideale personenvervoer. Geniet van luxe voor iedere passagier en kom uitgerust aan op iedere locatie. De Peugeot Traveller leasen doe je voor het gemak. Vind in het aanbod de Peugeot Traveller lease deal die het beste bij jouw organisatie past. Kies voor de elektrische e-Traveller wanneer je een elektrische auto leasen belangrijk vindt. Deze Peugeot heeft een actieradius van maarliefst 330 kilometer en laadt in 30 minuten 80% van de batterij op. De dieselvariant is uitermate geschikt voor lange reizen waarbij iedere passagier na uren rijden nog steeds vol energie op locatie aankomt.

Peugeot Traveller financial lease

Kies de Peugeot Traveller lease auto die het best bij jouw organisatie past. Geniet via Financial Lease van de vele fiscale voordelen. Is deze Peugeot personenvervoerder iets voor jou? Neem dan contact op met een van onze Lease Adviseurs via 030 267 93 99 of vul de Lease Calculator in om jouw maandtermijn te berekenen. Wanneer je een Peugeot Traveller tweedehands wil leasen kan dat via Occasion Lease. Elektrisch leasen kan ook met de Peugeot e-Traveller, voor wanneer duurzaam leasen hetgeen is wat jij wilt.