Peugeot RCZ lease auto's

Peugeot bracht de RCZ in 2010 officieel op de markt. Het is een compacte coupé, die in tegenstelling tot andere Peugeot modellen geen getal als naam kreeg. Hoewel de laatste Peugeot in 2015 van de band rolde, en het model dus niet meer wordt gemaakt, was het een populaire auto die diverse keren in de prijzen viel. Top Gear benoemde de RCZ bijvoorbeeld tot Coupé van 2010, en het Britse tijdschrift Auto Express bekroonde het model met de Special design award 2010. Bekijk hier onze voorraad Peugeot RCZ lease auto’s en vraag een vrijblijvende offerte aan.

female

Peugeot RCZ lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

RCZ

Sportief hoogstandje van Peugeot

De Peugeot RCZ is gebaseerd op de Peugeot 308, wat op diverse punten terug te zien is. Toch is de RCZ een stuk sportiever, onder andere door de enorme grille en de speciale vormgeving van het dak. In 2014 kwam Peugeot ook met de RCZ R, die een topsnelheid haalt van maar liefst 250 km/u. De RCZ heeft een aantrekkelijke standaarduitrusting, die na een facelift in 2013 verder is uitgebreid. U profiteert onder andere van climate control, Bluetooth, instelbare achterspoilers, een regensensoren en parkeersensoren voor en achter. Wilt u direct zien welke auto’s geschikt zijn voor uw onderneming? Vul dan links op deze pagina uw voorkeuren in, zodat u alleen nog de auto’s te zien krijgt die aan uw eisen voldoen.

 

Vind uw ideale auto op FinancialLease.nl

Bent u op zoek naar een gebruikte Peugeot RCZ lease auto? De lease adviseurs van FinancialLease.nl helpen u graag verder. Wij werken samen met een groot aantal autobedrijven in heel Nederland, waardoor u keuze heeft uit een ruim en wisselend assortiment. Staat de gewenste auto niet in ons aanbod? Dan doen we graag een beroep op ons netwerk, om u alsnog te helpen aan een geschikte lease auto. Heeft u vragen over het leasen, of over ons aanbod? Neem gerust contact op.

To Top