Opel Ampera lease auto's

De Opel Ampera is sinds 2011 in Nederland beschikbaar. Deze imposante vijfdeurs hatchback is een elektrische auto met range extender. Dit maakt de auto anders dan andere elektrische auto’s, die voornamelijk plug in hybrids zijn. Het allernieuwste model is de Opel Ampera-e, volgens Opel zelf de ‘elektrische revolutie voor dagelijks gebruik’. Onder andere innovatieve camerasystemen verhogen de veiligheid bij het rijden in deze bijzondere hatchback. Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod Opel Ampera lease auto’s en vraag een offerte aan voor uw favoriete zakelijke auto.

female

Opel Ampera lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Ampera

De voordelen van de range extender

De range extender van de Opel Ampera lease auto zorgt er eigenlijk voor dat u altijd verder kunt rijden. Dit is namelijk een ingebouwde verbrandingsmotor, die dynamostroom voor de elektromotor genereert als de accu leeg begint te raken. De range extender kan niet worden gebruikt om accu’s helemaal op te laden, maar zorgt er wel voor dat u uw bestemming bereikt als uw accu bijna leeg is. De accu van de Opel Ampera moet voldoende energie hebben voor een afstand van zestig kilometer. Hij laadt op tot ongeveer tachtig procent, en bij ongeveer twintig procent beschouwt men de accu als ‘leeg’. Tijdens langere ritten werkt de verbrandingsmotor automatisch mee, om het bereik uiteindelijk te vergroten tot 500 kilometer. De verbrandingsmotor is geschikt voor benzine en E85.

 

Opel Ampera leasen zoals dat bij u past

Wilt u een Opel Ampera leasen? Dan bent u bij FinancialLease.nl aan het juiste adres. Ons ruime aanbod bevat voor ieder wat wils. Least u de Opel Ampera, dan kiest u voor Financial Lease als financieringsvorm. Dit heeft als voordeel dat u economisch eigenaar bent van de auto, waardoor u in aanmerking komt voor diverse belastingvoordelen. Zowel voor starters als voor ervaren ondernemers is Financial Lease mogelijk een gunstig alternatief voor kopen: u betaalt namelijk niet in één keer de volledige aanschafwaarde van de auto, maar u spreidt de kosten over meerdere maanden. Bepaal zelf mee over de looptijd van het contract, zodat het leasen past bij uw zakelijke budget. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

To Top