Chevrolet Volt lease auto's

Het Amerikaanse merk Chevrolet (onderdeel van General Motors) bracht de afgelopen jaren heel wat aantrekkelijke modellen op de markt. Van compacte hatchbacks tot luxueuze elektrische wagens: veel zakelijke rijders kunnen uitstekend uit de voeten met een Chevrolet. Op deze pagina vindt u diverse exemplaren van de Chevrolet Volt, een praktische maar luxe uitziende elektrische auto waarmee u in comfort en stijl van A naar B rijdt. De snelheid van de Chevrolet Volt lease auto is begrensd tot 160 kilometer per uur, om te voorkomen dat de accu te snel leeg raakt. Wanneer de accu bijna leeg is, start automatisch de benzinemotor. Deze drijft een dynamo aan, waarmee de elektriciteit voor de elektromotor wordt opgewekt. Dit maakt de Volt anders dan ‘standaard’ hybride auto’s.

female

Chevrolet Volt lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Volt

Altijd verder rijden met de range extender

De benzinemotor van de Chevrolet Volt, ook wel range extender genoemd, dient als aggregaat en drijft dus niet rechtstreeks de wielen aan. Chevrolet noemt de Volt om die reden een elektrisch aangedreven auto en geen officiële hybride. De Volt is een goed bruikbare, ruime auto die een hoge mate van comfort biedt aan de passagiers. Het indrukwekkende instrumentenpaneel en een bijzonder geluid bij het aan- en uitzetten van de auto zorgen voor een futuristische ervaring. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het huidige aanbod Chevrolet Volt lease auto’s en neem gerust contact op als u vragen heeft.

 

Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Een Chevrolet Volt leasen is mogelijk ook voor u de juiste oplossing. U bent tijdens het leasen namelijk economisch eigenaar van de auto, waardoor u profiteert van diverse belastingvoordelen. Ook starters kunnen uitstekend bij ons terecht: het is namelijk niet noodzakelijk om jaarcijfers te overleggen voor acceptatie van de lease. Het kopen van een auto kost u gelijk duizenden euro’s: met leasen spreidt u de kosten en houdt u ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Heeft u een auto op het oog en wilt u graag de voordeligste leasetermijn berekenen? Gebruik dan de leasecalculator op onze website.