Nissan Pixo lease auto's

De Nissan Pixo is een goed betaalbare lease auto. Dit model lijkt erg op de Suzuki Alto en beide auto’s komen dan ook voor een groot deel overeen. In 2009 presenteerde het Japanse merk deze vijfdeurs hatchback. Al een jaar later stond de Pixo op de tweede plek van de meest zuinige auto’s. De CO2-uitstoot is namelijk slechts 99 gram per kilometer. De auto is maar liefst 20 procent zuiniger dan andere auto’s in dezelfde klasse van deze grootte. Daarnaast is het één van de meest compacte auto’s die Nissan heeft geproduceerd. Dit maakt de Nissan Pixo lease auto zeer geschikt voor wanneer u veel ritjes in de stad maakt. Een Nissan Pixo leasen is dus een goed idee wanneer u op zoek bent naar een zuinige en compacte auto.

female

Nissan Pixo lease auto's

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Pixo

Verschillende uitvoeringen

U heeft de keuze uit meerdere uitvoeringen van de Nissan Pixo. Een aantal voorbeelden zijn de Acenta, de Look en de Visia. De Visia is het instapmodel en is niet leverbaar met airconditioning. De Acenta is iets luxer en is wel met airco te bestellen. De Nissan Pixo Look is tevens beschikbaar als automaat, in tegenstelling tot de andere varianten. Al deze uitvoeringen hebben een driecilinder 1.0 liter benzinemotor, met een verbruik van ongeveer 1 op 23.

 

Lease een Pixo op korte termijn

Een Nissan Pixo leasen bij FinancialLease.nl brent een aantal aantrekkelijke voordelen met zich mee. Zo profiteert u van fiscale voordelen, omdat u tijdens het leasen economisch eigenaar bent van de auto. Het is bij ons al op korte termijn mogelijk om te starten met een leasecontract. Links op deze pagina vult u uw voorkeuren in, zodat u alleen de auto’s te zien krijgt die aan uw eisen voldoen. Wilt u een persoonlijk advies of meer informatie over de Nissan Pixo lease auto? Neem dan contact op met onze lease adviseurs.

To Top