Mercedes-Benz SL-klasse lease auto's

De SL-Klasse is in het modellengamma van Mercedes één van de modellen met de langste historie. Het model is ontstaan vanuit de autosportactiviteiten van Mercedes. Dat is dan ook de verklaring van de naam SL: dit staat voor Sport Leicht en betekent in het Nederlands ‘Sport Licht’. De eerste SL-Klasse verscheen in 1954 en heet de 300 SL Gullwing. Alle Mercedes-Benz SL-Klasse lease auto’s hebben benzinemotoren en een automatische transmissie. De SL-Klasse is een exclusief model met een hoge nieuwprijs. Het is dus een aantrekkelijke keuze om te kiezen voor ons leasecontract. Hierdoor hoeft u niet direct het totale bedrag van de auto te betalen.

female

Mercedes-Benz SL-klasse lease auto's

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

SL-klasse

Een cabrio en roadster in 1

De SL-Klasse heeft een volautomatisch, elektrohydraulisch bediend variodak. Hiermee verandert u met één simpele druk op de knop de coupé met hardtop in een roadster. De Mercedes-Benz SL-Klasse lease auto rijdt heerlijk vlot en ontspannen dankzij de 3,5 liter basismotor die een vermogen van 272 pk heeft. Wanneer u ervan houdt om in een cabrio te rijden dan is dit model één van de beste sportwagens om voor te kiezen: deze voortreffelijk afgewerkte sportwagen biedt luxe, comfort en sportieve technieken.

 

Een SL-Klasse auto leasen bij FinancialLease.nl

De aanschafwaarde van een Mercedes-Benz SL-Klasse is erg hoog. Daarom is het interessant om voor een Mercedes-Benz SL-Klasse lease auto te kiezen. Hiermee hoeft u namelijk niet in één keer een groot bedrag af te rekenen, maar verspreidt u dit bedrag over de looptijd van uw contract. Hoe langer de looptijd van uw contract is, hoe lager het maandelijkse bedrag is dat u betaalt. Een ander voordeel van onze Mercedes SL-Klasse lease auto is dat u profiteert van belastingvoordelen. Als eigenaar van de auto doet u namelijk een fiscale investering, waardoor u in aanmerking komt voor rente- en investeringsaftrek. Heeft u vragen over onze leaseconstructie of wilt u advies over uw persoonlijke situatie? Neem contact met ons op.

To Top