Lexus RX lease auto's

De Lexus RX is een crossover SUV. De naam RX staat in dit geval dan ook voor Radiant Crossover. Oorspronkelijk kwam dit model (onder een andere naam) alleen in Japan op de markt, maar in maart 1998 besloot men ook wereldwijd te gaan verkopen. De eerste generatie van de RX was nog vrij compact, de latere generaties kwamen op het gebied van grootte in de middenklasse terecht. Vooral in Amerika, met name in Noord-Amerika, bleek de Lexus RX een groot succes. Bent u op zoek naar een grotere SUV, en wilt u graag de Lexus RX leasen? Bekijk op deze pagina dan ons huidige aanbod.

female

Lexus RX lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

RX

RX 450h: ongekende luxe

Modellen waar Lexus mee begon waren de RX 300, de RX 350 en de RX 400h. Momenteel is het vooral de Lexus RX 450h die wordt verkocht. Deze auto is de opvolger van de RX 400h, die als allereerste hybride SUV op de markt kwam. De RX 450h heeft een ongekend luxe uitstraling, waarbij u profiteert van een aantrekkelijke standaarduitrusting. Zo beschikt de auto onder andere over Adaptive Cruise Control, Hill-start Assist Control System, Double Lock portiervergrendeling en een Parkeerhulpcamera. Bij de RX 450h kiest u uit verschillende uitvoeringen: naast de basisversie is er de Business Line, Luxury Line, F Sport Line en de President Line. Wilt u direct weten welke Lexus RX lease auto’s bij u passen? Vul dan links uw voorkeuren in, zodat u alleen nog de auto’s ziet die volledig aan uw eisen voldoen.

 

De voordelen van Financial Lease

Is de aanschafprijs van een Lexus RX te hoog? Kies dan voor Financial Lease als financieringsvorm. U profiteert hierbij van diverse belastingvoordelen, zonder dat u in één keer duizenden euro’s moet investeren. Een Lexus RX leasen kan al op zeer korte termijn: FinancialLease.nl kan de lease al binnen 36 uur al geregeld hebben. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste auto? Neem gerust contact op met onze lease adviseurs.

To Top