Honda CR-V lease auto's

De CR-V is een SUV (Sports Utility Vehicle) van het Japanse merk Honda. De eerste generatie kwam in 1996 op de markt. Deze kende slechts één uitvoering. Inmiddels zijn we een aantal generaties verder en is de vijfdeurs Honda CR-V hoger en breder dan het origineel. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden op het gebied van motoren: naast benzine is het ook mogelijk om voor diesel te kiezen. Op het gebied van transmissie heeft u de keuze uit handgeschakeld en automatisch. De huidige CR-V is een stoere, praktische wagen die zowel zakelijk als privé aan de strengste eisen voldoet. Overweegt u Honda CR-V leasing? Bekijk op deze pagina dan ons actuele aanbod.

female

Honda CR-V lease auto's

Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

CR-V

Aan ruimte geen gebrek met de Honda CV-R

Kenmerkend voor de laatste generaties van de Honda CV-R, is de grote hoeveelheid binnenruimte. Een CV-R van de vierde generatie biedt bijvoorbeeld plaats aan 589 liter inhoud. Klapt u de bank neer, dan is dit zelfs 1669 liter. Sommige uitvoeringen beschikken over een achterklep die automatisch open en dicht kan. Rijdt u een nieuwe Honda CR-V, dan profiteert u ook van de nieuwe Honda CONNECT technologie. Dit is een centraal touchscreen, waarmee u op alle manieren in contact staat met de buitenwereld. Luister uw favoriete muziek of bedien uw telefoon: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u sneller op zoek gaan naar een geschikte lease auto voor uw onderneming? Vul links uw voorkeuren in, zodat u alleen nog de auto’s te zien krijgt die volledig aan uw eisen voldoen.

 

De voordelen van zakelijk leasen

Honda CV-R leasing is het meest gunstig als u kiest voor Financial Lease als financieringsvorm. U bent hierbij economisch eigenaar van de auto, waardoor u in aanmerking komt voor diverse belastingvoordelen. Aangezien u maandelijks een vast bedrag betaalt, dat is afgestemd op uw budget en de looptijd van het contract, houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Wilt u meer informatie over Honda CV-R leasing, of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.