BMW X3 lease auto's

De BMW X3 lease auto is het tweede (compactere) X-model van BMW. Net als de BMW X5 is dit een 5-deurs SUV, door BMW omgedoopt tot SAV (Sport Activity Vehicle). Zoals u ziet in het huidige aanbod BMW X3 lease auto’s, varieert het aanbod sterk. U kunt kiezen voor een luxe hybride, maar ook voor een diesel variant van de X3. De X3 is een goede kanshebber als u op zoek bent naar een lease auto die voor zowel woon-werkverkeer als voor langere reizen geschikt is. Het kwaliteitsniveau van de BMW X3 ligt zeer hoog en dat zorgt voor zekerheid en betrouwbaarheid op de weg. Bovendien overtuigt het model met zuinige diesel- en benzinemotoren.

female

BMW X3 lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

X3

Klein maar krachtig motoraanbod

Wat het motoraanbod betreft, heeft de X3 een iets kleiner aanbod dan andere BMW’s. In 2006 voerde BMW een kleine facelift door, waarbij enkele nieuwere, meer krachtige motoren werden toegevoegd. De X3 modellen van de BMW hebben naast basisversies ook steeds Executive en High Executive versies. Deze varianten komt u ook tegen wanneer u het huidige lease aanbod bekijkt op deze pagina. Wilt u snel door de zoekresultaten navigeren en direct de BMW X3 lease auto’s te zien krijgen die aan uw eisen voldoen? Vul dan links op deze pagina uw voorkeuren in.

 

Leasen, ook voor een kleiner budget

Een nieuwe BMW kopen voor het bedrijf is niet voor iedereen weggelegd. Door te leasen, investeert u maandelijks een vast bedrag, waarbij u economisch eigenaar bent van de auto. U betaalt niet in één keer duizenden euro’s, waardoor u ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Een luxe BMW X3 leasen kan al binnen 36 uur als u kiest voor FinancialLease.nl. U heeft vrijwel altijd de keuze uit gebruikte, jonge en nieuwe lease auto’s. Heeft u vragen, of wilt u persoonlijk advies bij het vinden van de juiste auto? Neem dan gerust contact met ons op.

To Top