Kia Carens lease auto's

In 1999 kwam de eerste Kia Carens op de markt en op dit moment produceert Kia de derde generatie. Het is een grote personenauto die ruimte biedt aan zeven personen. Alle passagiers zitten hoog in deze auto, waardoor zowel de bestuurder als de overige passagiers een goed overzicht hebben. Bovendien hebben alle passagiers voldoende hoofd- en beenruimte. Aan de linkerkant van deze pagina selecteert u eenvoudig uw voorkeuren. Hiermee creëert u een mooi overzicht van alle Kia Carens lease auto’s die het beste bij uw wensen en eisen aansluiten. Dit is een ideale manier om de meest geschikte auto te vinden.

female

Kia Carens lease auto's

Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Carens

Moderne technologieën

Een interessante technologie van de Kia Carens lease auto is de elektronische handrem, waarmee u met één druk op de knop de handrem ontgrendelt. Ook beschikt de auto over Hill Assist Control. Deze techniek voorkomt dat u achteruit rolt wanneer u op een helling staat. Kia denkt aan alle passagiers, want met de Dual Zone Climate Control kunnen de bestuurder en de bijrijder allebei een eigen temperatuur instellen. De stuurwielbediening maakt het mogelijk om vanaf het stuur uw telefoon op te nemen, de cruise control en het radiovolume te bedienen en tevens de Bluetooth aan te zetten. De Kia Carens is voorzien van elektrisch inklapbare buitenspiegels en een stuurbekrachtiging die aan uw persoonlijke rijstijl aan te passen is.

 

Kies zelf de looptijd van uw contract

Bij het kopen van een auto bent u in één keer een flink bedrag kwijt. Wanneer u voor Financial Lease kiest spreidt u deze kosten. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden en kiest zelf de looptijd van het leasecontract. Zo rijdt u in de gewenste auto en houdt u meer ruimte over voor andere investeringen. Wij dragen de auto volledig aan u over wanneer het contract afgelopen is. Heeft u vragen over de Kia Carens lease auto of over onze werkwijze? Neem contact op met onze adviseurs.