Ford S-Max lease auto's

De Ford S-MAX lease auto is één van de vele MPV-modellen van Ford. De Amerikaanse autoproducent breidt het aanbod van Multiple Purpose Vehicles steeds verder uit. Behalve de S-MAX produceert Ford ook de kleinere (Grand) C-MAX en de B-MAX. Een andere MPV van Ford, de Galaxy, is technisch hetzelfde als de S-MAX lease maar heeft een minder sportieve vormgeving en een merkbaar andere wegligging. Wil je dus iets sportiever zakelijk leasen? Dan is de Ford S-MAX leasen de optie voor jou. De S-MAX onderscheidt zich door het bieden van ruimte en comfort enerzijds en de sportieve vormgeving anderzijds. Zoek je een ruimere auto dan bijvoorbeeld een gemiddelde stationcar, maar wilt je toch een sportief ogende auto? Bekijk hieronder dan het huidige aanbod van Ford S-MAX Financial Lease auto’s.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

S-Max

Ruimte en sportiviteit gecombineerd bij de Ford S-MAX

Net als de Grand C-MAX en de Galaxy biedt de S-MAX (optioneel) plaats aan zeven personen. Ruimte en comfort gaan zeker niet ten koste van sportief rijden: de S-MAX is namelijk verkrijgbaar met krachtige benzine- en dieselmotoren. Zo is deze MPV lease onder andere verkrijgbaar met een 203 pk of 240 pk sterke EcoBoost benzinemotor. Liever een sterke dieselmotor? Dan kan je kiezen uit een 2.0 TDCI (160 pk) of een 2.2 TDCI (200 pk). Sinds 2015 is de S-MAX verkrijgbaar met een 1.5 liter EcoBoost benzinemotor. Deze kleinere motor produceert nog steeds 160 pk, maar verbruikt 10 tot 20 procent minder brandstof dan een auto met energielabel C of D. Vanaf 2021 is er ook een 2.5 ST-Line hybride voor het echte sportieve rijgedrag. Een zuinige maar toch sportieve Ford S-MAX leasen is hierdoor mogelijk.

Ford zakelijk leasen

Met een Ford lease auto rijd je probleemloos van A naar B. De S-MAX leasen kan ik alle soorten en maten. Kies de motor die het best bij jouw rijstijl past zodat zakelijk leasen een plezier wordt. Is de Ford S-MAX de keuze voor jouw bedrijf? Check dan snel in de Lease Calculator wat jouw maandtermijn is. Voor meer informatie kan je bellen met een van onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93. Wil je een S-MAX tweedehands leasen? Dat kan ook, er is een ruime keuze uit occasions waardoor ook Ford budget lease mogelijk is.