Citroen C4 Aircross lease auto's

De Citroën C4 Aircross lease auto is een sportieve middenklasse SUV (cross-over) die is ontstaan uit een korte samenwerking tussen Mitsubishi en het PSA-concern (Peugeot en Citroën). Dit verklaart waarom de C4 Aircross is gebouwd op hetzelfde onderstel als de Mitsubishi ASX. De Citroën C4 Aircross staat bekend als een zeer betrouwbare auto, ook als occasion. De Aircross is gemaakt in twee motorvarianten, een 1.6 liter diesel en een 1.6 liter benzinemotor. De gebruikelijke benamingen die Citroën hanteert voor andere modellen, gelden ook voor de C4 Aircross: Attraction, Tendance en Exclusive. In 2014 kwamen daar nog de Collection (benzine) en de Business (diesel) bij.

female

Citroen C4 Aircross lease auto's

Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

C4 Aircross

Citroën C4 Aircross: betrouwbaar en comfortabel

Juist vanwege de betrouwbaarheid van deze auto, is de Citroën C4 Aircross tevens in te zetten voor het zwaardere werk. Zowel op de snelweg als op onverharde wegen redt dit model zich prima. U heeft zo’n 420 liter aan bagageruimte tot uw beschikking en ook voor uw passagiers is voldoende plaats. Zoals gewoonlijk bij dit type auto, is er sprake van een hoge zitpositie. Op FinancialLease.nl vindt u verschillende Citroën C4 Aircross lease modellen. Bij iedere auto vindt u meer informatie over de beschikbare eigenschappen en opties. Zo beschikken een aantal modellen over een panoramadak, lederen bekleding, airconditioning en/of Cruise Control.

 

Zakelijk leasen in plaats van kopen

Financial Lease is een gunstig alternatief voor het kopen van een auto. U betaalt dan namelijk niet in één keer duizenden euro’s, maar u krijgt te maken met een vaste maandelijkse afschrijving. Daarbij komt u ook nog eens in aanmerking voor verschillende belastingregelingen, omdat u direct economisch eigenaar bent van de auto die u least. Wilt u meer weten over Citroën C4 Aircross leasing? Neem dan contact op met onze adviseurs.