Citroen lease auto's

Comfort en een onderscheidend design, dat is wat een Citroën lease auto u kan bieden. Het Franse automerk drukt een overduidelijke designstempel op alle modellen. Hoewel elk model zijn eigen gezicht heeft, zijn de modellen afzonderlijk direct herkenbaar als een product van Citroën.

female

Citroen lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Citroen

De vele modellen

De C1 is een populair model welke met Peugeot en Toyota werd ontwikkeld. Deze kleine, zuinige stadsauto is vrijwel identiek aan de 108 en Aygo. Iets ruimer is de C3. Deze auto is herkenbaar aan de voorruit die ver tot op het dak doorloopt. De C3 is ook leverbaar als Picasso, een compacte MPV.

 

De C4 is er in vier modellen: de gewone C4, de C4 Cactus, C4 Picasso en Grand C4 Picasso. De gewone C4 is een vijfdeurs hatchback. De Cactus is een extravagante crossover, die zeker hoofden laat draaien als u langs komt rijden. Net als bij de C3 is de MPV-versie van de C4 aangeduid met de naam van de Spaanse kunstenaar. De Citroën C5 is de populairste Citroën lease auto. De grote middenklasser is leverbaar als sedan en stationwagon.

 

Citroën bedrijfsauto’s

Naast Citroën personenauto’s hebben wij een ruime voorraad Citroën bedrijfsauto's. Alle bedrijfsauto’s van Citroën zijn in samenwerking met Peugeot ontwikkeld, waardoor ze dezelfde eigenschappen hebben. Het kleinste model in de is de Nemo met een laadruimte van 2,5 m3. De Citroën Berlingo is een maatje groter dan de Nemo en biedt een laadruimte tot 3,7m3. De Jumpy en Jumper zijn de ruimste van de vier. De eerste biedt tot 7m3 en de Jumper heeft een laadruimte 17m3.
Wilt u meer weten over een Citroën lease auto? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ook bellen naar 030- 267 99 93. Onze medewerkers staan u dan direct te woord.