Citroen C4 Cactus lease auto's

De naam van de Citroën C4 Cactus doet vermoeden dat het model gebaseerd is op de Citroën C4, maar in werkelijkheid deelt deze auto de techniek met de Citroën C3. De Citroën C4 Cactus is een relatief voordelig en creatief model, dat voorzien is van zogenoemde ‘airbumps’. Deze (met lucht gevulde) rubberen kussentjes op de portieren en de bumpers helpen u parkeerschade tegen te gaan. De automaat versie van de C4 Cactus heeft een voorbank in plaats van twee aparte stoelen. De handgeschakelde versies beschikken wél over twee aparte stoelen. Op FinancialLease.nl kunt u uitstekend terecht als u op zoek bent naar een Citroën C4 Cactus lease auto. Bekijk op deze pagina ons huidige aanbod.

female

Citroen C4 Cactus lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

C4 Cactus

Fraaie balans tussen compactheid en ruimte

De C4 Cactus heeft niet alleen een fraai en functioneel design, ook biedt deze auto de ideale combinatie van compactheid en ruimte. Het model is 4,16 meter lang en beschikt over 358 liter bagageruimte. U heeft in de C4 Cactus ongeveer evenveel knieruimte als in de Citroën C4. De gedurfde persoonlijkheid van de C4 Cactus komt onder andere naar voren in de karakteristieke dakrails en de achterlampen met 3D-effect. Kortom: een stoere, gewaagde verschijning die u van alle praktische gemakken voorziet.

 

Vind direct de juiste lease auto

Wilt u ook een zakelijke C4 Cactus lease auto? Vul links op deze pagina uw voorkeuren in, dan ziet u direct welke auto’s aan uw eisen voldoen. Bij leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag tot het einde van uw leasecontract. Hierdoor blijft er meer financiële ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Hoe langer het contract loopt, hoe lager het bedrag is dat u per maand betaalt. Bij iedere Citroën C4 Cactus staat een overzicht van de mogelijkheden. Heeft u vragen over leasen, of over het aanbod van FinancialLease.nl? Neem dan gerust contact op.