Citroen C4 Picasso lease auto's

Als u op zoek bent naar een zakelijke auto die zowel praktisch als stijlvol is, dan zit u goed met de Citroën C4 Picasso. Deze innovatieve MPV was in 2011 ‘zakenauto van het jaar’, en dat is natuurlijk niet voor niets. De C4 Picasso is bedoeld als opvolger van de Xsara Picasso en is verkrijgbaar in twee formaten. In 2011 onderging de C4 Picasso al een eerste facelift, waarbij de auto dagrijverlichting en andere koplampen kreeg. Op FinancialLease.nl least u een gebruikte, jonge of zelfs nieuwe C4 Picasso auto voor uw onderneming. Bekijk het actuele aanbod op deze pagina.

female

Citroen C4 Picasso lease auto's

Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

C4 Picasso

De vernieuwde C4 Picasso

De laatste versie van de Citroën C4 Picasso heeft nieuwe chevrons op de achterklep en een aangepaste voorzijde. Ook is de wagen beschikbaar in twee nieuwe kleuren. Net als zijn voorganger beschikt het model over drielaags lichtsignatuur, dat kenmerkend is voor hedendaagse Citroën-modellen. De grille bestaat uit twee delen, met daar tussenin de bumper in carrosseriekleur. Met onder andere zachte materialen, ‘relaxstoelen’ en hoofdsteunen is de C4 Picasso bovendien een auto waar u echt voor uw plezier in rijdt: u weet tenslotte dat u een uiterst comfortabele rit voor de boeg hebt. Wilt u sneller de juiste lease auto vinden? Vul links op de pagina uw voorkeuren in, waarbij u aangeeft wat u zoekt in een Citroën C4 Picasso. U krijgt dan alleen nog de auto’s te zien die aan uw eisen voldoen.

 

Uitgebreide service door uitgebreid netwerk

FinancialLease.nl werkt samen met een groot aantal garages en andere autobedrijven. Hierdoor is het assortiment altijd wisselend en up-to-date. Een auto leasen is voor veel ondernemers gunstig. Bij leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag. Zo houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen, terwijl u tóch in uw favoriete zakelijke auto rijdt. Heeft u vragen over het leasen, of over het aanbod van FinancialLease.nl? Neem dan gerust contact op

To Top