Citroen C-Zero lease auto's

De Citroën C-Zero is een volledig aangedreven auto, met afmetingen en eigenschappen die ideaal zijn voor rijden in de drukke stad. Citroën ontwikkelde dit model in samenwerking met Mitsubishi Motors en bracht het in 2010 op de markt. De C-Zero heeft een topsnelheid van 130 km per uur. Afhankelijk van onder andere uw rijstijl en de wegomstandigheden kunt u met de C-Zero 150 kilometer afleggen voor u de auto weer moet opladen. Als u op zoek bent naar een compacte, elektrische auto die uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik, is de Citroën C-Zero lease auto wellicht iets voor u. Bekijk hier onze huidige voorraad.

female

Citroen C-Zero lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

C-Zero

Aandrijving van de Citroën C-Zero

De Citroën C-Zero wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 49kW. Een lithium-ion-batterij met een capaciteit van 16 kWh voorziet deze vervolgens van stroom. Met de batterij verkrijgt u genoeg stroom voor de elektromotor, maar ook voor de airconditioning en verwarming. U laadt de batterij van uw auto thuis op, via een speciaal laadpunt of via bewegingsenergie. De C-Zero is eenvoudig te starten: u draait de contactsleutel om en een geluidssignaal maakt vervolgens duidelijk dat u gereed bent voor vertrek. Kiest u voor een Citroën C-Zero lease auto, dan profiteert u van een wendzame, overzichtelijke auto waar u dagelijks op kunt rekenen.

 

Lease uw ideale auto via FinancialLease.nl

Op FinancialLease.nl vindt u een ruim aanbod gebruikte, jonge en zelfs nieuwe lease auto’s. Overweegt u Citroën C-Zero leasing, dan profiteert u daarbij van verschillende voordelen. Zo bent u economisch eigenaar van de auto, en komt u in aanmerking voor een aantal belastingregelingen. Financial Lease houdt in dat u niet in één keer duizenden euro’s kwijt bent, maar dat u maandelijks te maken krijgt met een vaste afschrijving. Zo houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Heeft u vragen over Citroën C-Zero leasing? Neem gerust contact op met onze adviseurs.

To Top