Citroen Grand C4 Picasso lease auto's

Je kende wellicht al de Citroën C4 Picasso. Maak nu kennis met zijn grote broer: de Citroën C4 Grand Picasso. De C4 Grand Picasso is letterlijk de langere variant van de ‘gewone’ C4 Picasso, omdat deze een derde zitrij heeft en dus een zevenzitter is. De twee extra stoelen bevinden zich in de vloer van de bagageruimte. De Grand C4 Picasso leaseauto meet 4,59 meter en is daarmee de ideale auto als je vaker met meerdere personen naar een afspraak rijdt. De zevenzitter is bovendien niet alleen ruim, maar ook makkelijk te betreden. Daarnaast beschikken de nieuwere modellen over een sterk staaltje innovatieve technologie, in de vorm van rijhulpsystemen die de veiligheid op de weg bevorderen. De Grand Picasso is ideaal als zakelijke auto maar ook fijn voor familie en privé ritten. Bekijk het hele aanbod van deze 7-persoons auto op deze pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grand C4 Picasso

Citroën biedt veiligheid en zuinigheid

Een systeem dat signalen afgeeft wanneer je slingert met de auto, een actief dodehoek-detectiesysteem en een speciale noodrem die helpt aanrijdingen te voorkomen: de nieuwste Citroën C4 Grand Picasso laat niets meer aan het toeval over. Niet alleen investeert Citroën flink in veiligheid, ook krijg je te maken met lease auto’s die steeds zuiniger worden. Bij de Grand C4 Picasso was er oorspronkelijk keuze uit twee benzine- en drie dieselmotoren, met een vermogen dat uiteenloopt van 90 tot 150 pk. In 2016 kwam daar echter nog een benzinemotor bij: de PureTech 130 S&S EAT6. Bij deze motor ligt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot aanzienlijk lager dan bij de vorige generatie motoren.

Lease een gebruikte, jonge ocassion of nieuwe auto

Je kiest met Financial Lease niet alleen gemakkelijk voor een gebruikte Grand C4 Picasso occasion, ook jonge of zelfs geheel nieuwe auto’s zijn business te leasen. Kies een contract dat past bij jouw budget, en lease tegen een aantrekkelijk maandelijks bedrag de ideale zakenauto. Tijdens het zakelijk leasen ben je economisch eigenaar van de auto, waardoor je profiteert van diverse belastingvoordelen. Heb je vragen over het zakelijk leasen, of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met op met onze Lease Adviseurs.