Transparant leasen

Bij Financial Lease kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Het is de meest transparante leasevorm op de Nederlandse markt waarbij je zelf de looptijd en de hoogte van het maandbedrag bepaalt. Vooraf worden alle kosten vastgesteld voor de gehele periode, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Transparantie: Wat is inbegrepen bij Financial Lease?

• Aanschafbedrag

Het aanschafbedrag is de prijs waarvoor de auto wordt aangeboden bij het autobedrijf. Dit bedrag is, tenzij anders aangegeven, inclusief btw. Wanneer je niet btw-plichtig bent kun je het volledige bedrag leasen. Ben je wel btw-plichtig dan betaal je de btw vooraf aan het autobedrijf en mag je later bij de belastingdienst de btw terugvorderen.

• Leasebedrag

Het leasebedrag ik het bedrag dat jij gefinancierd wilt hebben. Dit kan het volledige aanschafbedrag zijn of een deel hiervan. De hoogte van het leasebedrag wordt bepaald door een eventuele aanbetaling, een inruilregeling en de hoogte van de slottermijn. Het leasebedrag kan nooit hoger uitvallen dan de waarde van de (bedrijfs)auto.

• Slottermijn

De slottermijn betaal je aan het einde van het Financial Leasecontract. Dit is een van te voren vastgesteld bedrag dat als laatste termijn moet worden voldaan.

• Vast leasetermijn

De leasetermijn is het vastgestelde bedrag dat je maandelijks aflost gedurende de hele looptijd. Je komt hierbij nooit voor vervelende verrassingen te staan: elke maand betaal je hetzelfde bedrag.

• Duidelijke looptijd

De looptijd van de overeenkomst is de vastgestelde periode waarin je de financiering moet aflossen. De looptijd is gekoppeld aan de economische levensduur van de auto volgens het afschrijvingsschema. Vooraf zal een van onze lease adviseurs informeren naar de mogelijkheden voor de looptijd van het contract.

Wil je graag tussentijds inlossen? Dat kan door middel van een afbetaling per volledig leasetermijn en op ieder moment gedurende de Financial Lease overeenkomst. Bij FinancialLease.nl is het zelfs mogelijk om geheel boetevrij in te lossen!

Benieuwd hoeveel je per maand voor jouw (nieuwe) Financial Lease auto gaat betalen? Bekijk de mogelijkheden middels de lease calculator, neem vrijblijvend contact op via 030 267 99 93 of bekijk ons ruime aanbod: